19 / 04 / 2024

turizm haftası kutlamaları

turizm haftası kutlamaları

Kutlamaya Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Mustafa Dilber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı ve TECO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya katıldı.

İzmirli turizmciler Marina istedi!

41. Turizm Haftası'nın açılışı gerçekleştirildi. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler Turizm Haftası'nda açıklamalar yaptı.

Silverline Yeşil Rapido Yeşil Binalar Konferansı'nın sponsoru oldu!

Bu yıl ikinci kez Dünya Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenen “Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getirdi…

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı Haziran'da!

“Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” bu yıl ikinci kez Dünya Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde 8 Haziran’da kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getiriyor.

MERTİD 39. Turizm Haftası Balosu yapıldı!

Mersin Turizm İşletmecileri Derneği ( MERTİD ) tarafından bu yıl 39'uncusu düzenlenen geleneksel Turizm Haftası Balosu görkemli geçti.

Haluk Beceren: Bursa'da turistlerin kalış süreci daha fazla olmalı!

Turizm Kokteyli Güney Marmara Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği Derneği ile Bursa Skal Kulübü'nün düzenlediği Turizm Haftası' kokteylinde konuşan Başkan Haluk Beceren, turistlerin Bursa'da kalış süresinin kısa olduğunu belirtti.

İzmir’de en iyi resort otel ödülü Boyalık Beach’e verildi!

Turizm Haftası kapsamında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde en iyi resort otel ödülü Özkardeş Grubu’na ait Boyalık Beach Otel’e verildi.

Münir Karaloğlu: Bursa'da turizm daha da gelişecek!

TURİZM haftası etkinlikleri kapsamında Turizm Kokteyl'i Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ve Bursa Skal Kulübü katkıları ile Sheraton Otel'de gerçekleştirildi.

7'nci Turizm Ödülleri sahiplerini buldu!

Her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 39'uncusu kutlanan Turizm Haftası kapsamında İzmir'deki başarılı turizmciler ödüllendirildi. 2015 yılı 7'nci Turizm Ödülleri organizasyonunda 11 kişi ve kuruluş sektöre yaptıkları katkılar nede

İzmir Turizm ödülleri sahiplerini buldu!

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Turizm Ödülleri töreni ve sezon açılışı Sabancı Kültür Sarayı'nda yapıldı. Törene Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy katıldı.

Diyarbakır Turizm Paneli düzenlendi!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından , 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle “UNESCO Süreci-Diyarbakır Turizm Paneli” adlı etkinlik düzenlendi.Düzenlenen etkinliğe, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran da katıldı.

Efes UNESCO Dünya Mirasları Listesi'ne girecek!

Turizm Haftası, İzmir Selçuk'ta düzenlenen törenlerle kutlandı.İzmir Valisi Mustafa Toprak, Efes'in Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirasları Listesi'ne girmesine engel bir durumun olmadığını öğrendiklerini bildirdi.

Seydihan Küçükdağlı: Kahramanmaraş turizm şehri olacak!

2015 yılı turizm haftası münasebetiyle, Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nü Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Sultan Doğru ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ege'de hedef 50 milyon turist!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği (ETİK), İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü katkılarıyla 15- 22 Nisan tarihleri arasında ve bu yıl 39'uncusu düzenlenen Turizm Haftası kapsamında etkinlik düzenlediler.

turizm haftası kutlamaları Haberi

turizm haftası kutlamaları

TÜPRAŞ Halk Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen Kutlamaya Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Mustafa Dilber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı ve TECO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya katıldılar Kutlama programında Turizm Haftası kapsamında oynanan skeçler öğrenciler tarafından sergilendi. Kutlamada "Turizm Haftası" konulu ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yapılan Şiir, Kompozisyon ve Fotoğraf yarışmaları sonucunda dereceye giren öğrencilere, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından verilen plaketlerle ödüllendirildiler. 

Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Salih Arıkoğlu Günün önemini anlatan bir konuşma yaptı. 

Arıkoğlu, "Konuklarımız, Değerli Öğretmen arkadaşlarım ve Sevgili Öğrenciler Ülkemizde 38.incisi kutlanan Turizm Haftası kutlama programına hoş geldiniz. İzmir'imizin Aliağa ilçesi, Eğenin ve İzmir'in sanayi kenti olması nedeniyle sanayi ve...