29 / 03 / 2024

Türkgücü Organize Sanayi Bölgesi

Türkgücü Organize Sanayi Bölgesi

Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesislerinde Arıtılmış Atıksuların Marmara Denizine Deşarjını Sağlayacak Toplama Hatları, Tüneller ve Derin Deşarj Sistemi” Bileşeni olan “Tünel B Hattı İnşaatı” ihalesi 24 Kasım 2014 tarihinde yapılıyor...

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Tünyap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tünyap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Akkaya tarafından kuruldu.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

TOBB, Filistin'de organize sanayi bölgesi kuracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Filistin'de organize sanayi bölgesi kurmasına izin verildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Türkiye'deki organize sanayi bölgesi sayısı 320'ye ulaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ülkedeki organize sanayi bölgesi sayısının 320'ye ulaştığını söyledi.

Van Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesi tamam!

Van'da tekstil yatırımı yapmak amacıyla yer talebinde bulunan firmaların ihtiyacına yanıt verilmesi amacıyla hayata geçirilen "Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi" projesinin altyapı ihalesi gerçekleştirildi.

Alapala İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Alapala İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Yoldaş tarafından kuruldu.

Pozitif Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Bakıcı tarafından kuruldu.

Project Master Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Project Master Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azar Daştan tarafından kuruldu. 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak! 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, "Bölgenin değerini daha da artırmak, yerli ve yabancı yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmek için önemli projeler yürütüyoruz" dedi. 

Erzin Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı!

Hatay’ın Erzin ilçesinde bin 750 dönümü kapsayan Organize Sanayi Bölgesi’nin temeli düzenlenen tören ile atıldı. 

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yağcı tarafından kuruldu. 

Türkgücü Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Türkgücü Organize Sanayi Bölgesi


ÖN YETERLİK İLANI


Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi, Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi, Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi, Türkgücü Organize Sanayi Bölgesi, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi, Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi, Yönetim Kurullarından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yönetim Kurullarımız ve Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesislerinde Arıtılmış Atıksuların Marmara Denizine Deşarjını Sağlayacak Toplama Hatları, Tüneller ve Derin Deşarj Sistemi” Bileşeni olan “TÜNEL B HATTI İNŞAATI” yapım işi ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilen bütün adaylar teklif vermeye davet edilecektir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

1 - İdarenin;

a) Adresi                  ...