26 / 04 / 2024

Türkiye Otelcilik Zirvesi nerede yapılacak

Türkiye Otelcilik Zirvesi nerede yapılacak

Otelcilik ve ağırlama sektörü, TUROB tarafından, bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 27 - 28 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye Otelcilik Zirvesi'nde bir araya gelecek.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Radisson Hotel Group Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Yılmaz Yıldırımlar, dünyanın en büyük otelcilik zincirlerinden birinde çok büyük bir bölge ondan soruluyor. Koronavirüs problemine rağmen Türkiye için hedefleri çok büyük. "Türkiye'de neden beş yıl içinde 50 otelimiz, 10 bin odamız olmasın?" diyor...

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Arap yatırımcılar 3 milyar dolarlık yatırımla Türkiye'ye geliyor!

İstanbul’da 40’tan fazla ülkeden 200’e yakın yabancı yatırımcıyı yerli yatırımcılarla buluşturacak Badeer Zirvesi’nde 3 milyar dolarlık yatırımın Türkiye’ye yapılması ve 1 milyar dolarlık yatırım fonunun da hayata geçmesi planlanıyor.

Türkiye yüksek hızlı trene sahip dünyanın 8’inci ülkesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Hedef 2023 Büyük Türkiye Zirvesi"nin açılışında konuştu. Türkiye’yi yüksek hızlı trene sahip dünyanın 8’inci ülkesi yaptıklarını belirten Turhan, ulaşım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Türkiye'nin geleceği konuşuldu!

Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzemşemem ‘Türkiye’nin Geleceği’ oturumunda teknolojinin gelişimi, verimlilik ve Türkiye’nin potansiyelini daha iyi kullanması konuları konuşuldu. 

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Türkiye Girişimcilik Zirvesi gerçekleşti!

Türkiye'nin en çok satan haftalık ekonomi dergisi Para Dergisi tarafından düzenlenen ve Türkiye Melek Yatırımcılar Derneği’nin desteklediği Türkiye Girişimcilik Zirvesi geçen hafta gerçekleşti. İşte zirveden satır başları...

Dünyada 10 mega proje var, 6 tanesi Türkiye'de!

Türkiye Ekonomi Zirvesi'nin ''Mega Projeler'' başlıklı dördüncü oturumuna IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen katıldı. Çeçen, mega projeler hakkında açıklamalar yaptı.

Türkiye Otelcilik Zirvesi nerede yapılacak Haberi

Türkiye Otelcilik Zirvesi nerede yapılacak


Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Otelcilik Zirvesi'ne Türkiye'nin dört bir yanından katılım sağlanırken, zirve; sektör profesyonelleri, şirket yönetim kurulu üyeleri, CEO ve yöneticilerin bir araya geldiği ve yeni işbirliği fırsatlarının değerlendirildiği bir platform olacak. 


Zirvenin konuşmacıları arasında ise önemli isimler yer alıyor. Almanya Otelcileri Birliği CEO'su Markus Luthe, online pazarlamada dijital rekabetin püf noktalarına değinirken, katılımcılara yeni tüyolar verecek. Bu bölümü, uluslaraarası analiz şirketi STR Globalin iş Geliştirme Direktörü Thomas Emanuel, rekabet koşullarının yönetimi ve performans analizinin işletmeye faydalarını değerlendireceği bölüm destekleyecek. 

Ege...