23 / 04 / 2024

türkiye tarım projeleri

türkiye tarım projeleri

İTO Başkan Yardımcısı Dursun Topçu, Türkiye'nin tarımsal alanlarının çok elverişli olduğunu belirterek, "Sulama imkanları ve sulanabilir arazı sayısının artmasıyla Türkiye, Avrupa'nın en büyük tarım ülkesi olacaktır" dedi

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan kampanyası için de düğmeye bastı. 4 binden fazla satış noktasında fiyatların sabitleneceği Tarım Kredi'nin Ramazan kampanyası sadece 41 gün geçerli olacak...

Türkiye tarımında devrim: Boş araziler üretime geçiyor mu?

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, miras yoluyla geçen tarım arazileri, bağlar ve topraklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ev sahipliğinde, 'Dünya'ya Antalya'dan Tarım Mesajı: Antalya Tarım Zirvesi' başlıklı etkinlik gerçekleşti.

Türkiye, tarım ve balık üretiminde Doğu Avrupa’nın lideri olacak!

OECD ve FAO, tarımsal emtia ve su ürünleri piyasalarının 10 senelik beklentilerine yönelik değerlendirmeleri kapsayan “Tarımsal Görünüm 2023-2032” adlı raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre, Türkiye, tarım ve balık üretiminde öncü ülke olacak.

'KoopBakkal'ların sayısı 1.000'e çıkarılacak! Tarım Kredi'den son dakika müjdesi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), KoopBakkal Projesi'nde bu senenin sonuna kadar 1.000 satış noktasına ulaşılacağına ilişkin açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

İngiltere: Türkiye ile müzakerelere başlanacak

İngiltere’den Türkiye ile müzakerelere başlanacağına yönelik açıklama geldi. Bu kapsamda, Türkiye ile İngiltere arasındaki serbest ticaret anlaşmasının kapsamının hizmetler ve dijital sektörü de kapsayacak şekilde genişletilmesi amacıyla müzakerelere başlanacak.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Türkiye tarımsal üretimin lider ülkelerinden biri!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Türkiye Temsilcisi Gutu, Türkiye’nin tarımsal üretimde dünya liderlerinden biri olduğunu söyledi.

Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketleri, son dönemlerde sabit fiyat uygulamasıyla büyük bir ilgi görmekte. Tarım Kredi Grubu, üreticilerin ve tüketicilerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti..

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi geldi! 900 üründeki sabit fiyat kampanyası 1 ay uzatıldı! Duyan koştu! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, Ramazan ayının başında başlatılan ve 900 ürünü kapsayan 'Sabit Fiyat' kampanyasında yeni müjde geldi. Kampanya resmen uzatıldı. 

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tarım Kredi yeni ay kataloğunu yayımladı! Pirinç 17 TL'ye, salça 34 TL'ye düştü! İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri, 1-14 Şubat indirimli ürünler kataloğunu paylaştı. Peki, Tarım Kredi'de bu hafta neler indirime girdi? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Çiftçilere müjde! Sorunlar kökünden çözülecek! Tarım Bakanı resmen açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi katıldığı Türkiye Tarımsal Kuraklıkla Mücadele Stratejisi ve Eylem Planı'nın tanıtımında, tarım ve ormanın kronikleşen problemleriyle ilgili düzenlemelerin yapılacağını açıkladı.

Tarım Kredi Kooperatif Market yılbaşı özel indirimlerini kaçırmayın! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’te yılbaşı özel indirimleri dikkat çekti. Kuruyemiş başta onlarca üründe yılbaşı özel indirimi bulunuyor. İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi…

türkiye tarım projeleri Haberi

türkiye tarım projeleri


Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen SIAL 2014 Uluslararası Gıda Fuarında Türkiye yoğun ilgi gördü. Dünyanın en büyük gıda fuarı olarak nitelendirilen etkinlikte, Türkiye 227 stantla en çok temsil edilen ülke oldu. İTO Başkan Yardımcısı Topçu, Türk markalarının fuardaki faaliyetlerini değerlendirdi. 


Topçu, "Geçtiğimiz bahar aylarındaki kuraklık ve bazı doğal problemlerden dolayı bazı sektörlerden yaklaşık 70 firma fuara gelemedi. Özellikle kayısı ve fındık hasılatı çok kötü. İnşallah 2 sene sonra burada daha yüksek sayıda firmayla gıda ve tarım ürünlerimizi sergiliyor olacağız" dedi.  


Fuarda özellikle çikolata, şekerleme, bisküvi ve unlu mamüllerin ön plana çıktığını vurgulayan Topçu, bu sene Türkiye'den ilk defa gıda makinaları bölümünde de 7 firmayla katılım sağlandığını ve Türkiye'nin konuya ilişkin dışa bağımlılığın azalmasının yanında ürünlerini uluslararası piyasaya sunacak duruma geldiğini ifade...