27 / 04 / 2024

tuzla Çelik Tekne Tersanesi satış

tuzla Çelik Tekne Tersanesi satış

42 yıllık Çelik Tekne Tersanesi, açık artırmayla 29 milyon 300 bin lira bedele Ürdünlü Hijazi & Ghosheh Group’un şirketi Kuzey Star Shipyard Denizcilik Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satıldı

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Sami Gözübüyük tarafından kuruldu.

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yumruk tarafından kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Solmaz tarafından kuruldu.

Mevlut Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mevlut Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mihtat Özdemir tarafından kuruldu.

Cold Formed Çelik Yapı Mühendislik İthalat İhracat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cold Formed Çelik Yapı Mühendislik İthalat İhracat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Hatice Eriş tarafından kuruldu.

Desa Çelik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desa Çelik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Ahmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Eymen 34 Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Eymen 34 Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Dişçi tarafından kuruldu.

Eymen 34 Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Eymen 34 Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Dişci tarafından kuruldu.

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedel ile Yüksel Soysal tarafından kuruldu.

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Arslan tarafından kuruldu.

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Solak tarafından kuruldu.

tuzla Çelik Tekne Tersanesi satış Haberi

tuzla Çelik Tekne Tersanesi satış


Tuzla'daki 42 yıllık Çelik Tekne Tersanesi, icradan 29 milyon 300 bin lira bedele Kuzey Star Shipyard Denizcilik Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satıldı. Anadolu Adalet Sarayı 10. İcra Müdürlüğünce Mezat Salonu'nda gerçekleştirilen satışta, Tuzla Merkez Mahallesi İçmeler mevkisindeki 4 bin 649 parselde kayıtlı tarla niteliğindeki taşınmaz üzerindeki inşaat üst hakkının 19 milyon 60 bin liradan açık artırmayla satışa çıkarıldığı duyuruldu.   


İcra memurlarınca satışa katılmak isteyenlerin 7 milyon 617 bin 844 lira teminat bedeli yatırmaları gerektiği belirtilerek, satış süresinin de 10 dakika olduğu açıklandı. 


Satışta, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi AŞ adına avukat Fikret Avcı ile Kuzey Star Shipyard Denizcilik Sanayi ve Ticaret AŞ adına Tuncay İmranlı teklif verdi. 


Tersanenin, en son teklifi veren Kuzey Star Shipyard Denizcilik Sanayi ve Ticaret AŞ'ye 29...