29 / 03 / 2024

Üçpınar Santrali nerede

Üçpınar Santrali nerede

Çanakkale'de tesis edilecek Üçpınar Rüzgar Enerjisi Santrali'nin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar, Maliye Bakanlığınca acele kamulaştırılacak.Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. .

Akar Pınar Üstün: Ulus projesinin bitimine Mimarlar Odası engel oldu!

Ulus projesinin başındaki isim Akar Pınar Üstün, "2017'de bitirmeyi planlıyorduk ancak Mimarlar Odası engel oldu" diye konuştu

Adıyaman Beşpınar Projesi'nde sona gelindi!

Adıyaman'ın en büyük rekreasyon projesi olan Beşpınar Projesi'nde sona gelindi. Etap etap hizmete açılan Beşpınar projesinde nostaljik köprülerin tamamlanarak trapez kanallara su verilmesi alana ayrı bir güzellik kattı.

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları!

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri kura çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Toplam 163 tane daire için hak sahiplerinin belirlendiği projenin kurası bugün çekildi.

Aksaray TOKİ Merkez Taşpınar kura sonucu 2015!

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da yüzde 15 peşinde, kalan tutar için 120 ay vade uygulanıyor. İşte Aksaray TOKİ Merkez Taşpınar kura sonucu 2015 detayları...

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura sonuçları henüz açıklanmadı. 2+1 ve 3+1 dairelerin satışa çıkarıldığı projenin kura çekilişi Taşpınar Belediye Düğün Salonu'nda yapılıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi bugün!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi bugün gerçekleşecek. 163 adet konut için hak sahiplerinin belirleneceği projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Eyüp Mihmandar Konakları nerede?

Mihmandar Eyüp'te daire fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 28 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Eyüp Mihmandar Konakları nerede?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekiliş yeri!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekiliş yeri belli oldu. Ödeme planı kapsamında 120 veya 180 ay vade uygulanan projede 163 tane daire satışa sunuluyor.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura satışları yarın yapılacak. Konutların 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede yüzde 12 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi yarın!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. Başvuruları tamamlanan projede toplam 163 adet konut için hak sahipleri belli olacak.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura tarihi!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura tarihi belli oldu. 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan 163 tane dairenin satışa çıkarılacağı projede 180 aya varan vade yapılabiliyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kurası ne zaman?

Toplamda 163 konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kurası ne zaman? Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da kura çekiliş yöntemiyle 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

Üçpınar Santrali nerede Haberi

Üçpınar Santrali nerede

Çanakkale'de tesis edilecek Üçpınar Rüzgar Enerjisi Santrali'nin yapımı için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. 


Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 


Buna göre, Çanakkale'de tesis edilecek Üçpınar Rüzgar Enerjisi Santrali'nin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar, Maliye Bakanlığınca acele kamulaştırılacak. 


Öte yandan 5 Mayıs 2014 tarihli Bakanlar Kurulu'nun konuya ilişkin kararının eki listenin 7'nci, 8'inci, 9'uncu ve 10'uncu sıralarında yer alan "Lapseki" ibareleri "Merkez", "Üçpınar" ibareleri ise "Bodurlar" şeklinde...