20 / 04 / 2024

Üçpınar Santrali projesi

Üçpınar Santrali projesi

Çanakkale'de tesis edilecek Üçpınar Rüzgar Enerjisi Santrali'nin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar, Maliye Bakanlığınca acele kamulaştırılacak.Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. .

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamındaki 4 konutun başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 35 konut açık satışta. Peki, TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları ne zaman sona erecek?

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Aksaray Taşpınar konut teslim dönemi sona erdi!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar Konut Projesi kapsamındaki 163 adet konutun teslim işlemleri bugün sona erdi.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuruları başladı!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 86 konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 86 adet konut için başvurular yarın başlayacak.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar başvuruları 2016!

86 konutluk Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamındaki daireler açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar başvuruları 2016 tarihleri...

Adıyaman Beşpınar Vadisi Projesi çalışmaları incelendi!

Vakıf, Sendika ve Dernek Başkanlarından oluşan Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ilin marka projesi olan Beşpınar Vadisi projesini gezerek yerinde inceleme fırsatına sahip oldu.

Beşpınar Projesi'nin bitirilmesi için 11 milyon TL’ye ihtiyaç var!

Mahmut Demirtaş, Adıyaman’ı doğal yaşam alanına dönüştürecek en önemli projelerin başında gelen Beşpınar Projesi içerisinde 2016 yılında hedeflenen alanların bitirilmesi için 11 milyon TL’ye ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Adıyaman Beşpınar Projesi'nde sona gelindi!

Adıyaman'ın en büyük rekreasyon projesi olan Beşpınar Projesi'nde sona gelindi. Etap etap hizmete açılan Beşpınar projesinde nostaljik köprülerin tamamlanarak trapez kanallara su verilmesi alana ayrı bir güzellik kattı.

Beşpınar'da 3 adet nostaljik köprü yapımı başladı!

Adıyaman Beşpınar Projesi içerisinde yer alan 3 adet nostaljik köprünün ihalesinin yapılmasından sonra inşaat çalışmalarına başladı.

Eyüp 5. Levent projesi nerede?

5. Levent projesinde daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklı şekilde tasarlandı.Projede 4 bin 64 adet konut bulunuyor. Peki Eyüp 5. Levent projesi nerede?

Erkan İnşaat Pırlanta Feneryolu projesi!

Erkan İnşaat Pırlanta Feneryolu projesi 15 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Teslim tarihi Eylül 2015 olarak belirlenen projede 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler yer alıyor.

Üçpınar Santrali projesi Haberi

Üçpınar Santrali projesi

Çanakkale'de tesis edilecek Üçpınar Rüzgar Enerjisi Santrali'nin yapımı için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. 


Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 


Buna göre, Çanakkale'de tesis edilecek Üçpınar Rüzgar Enerjisi Santrali'nin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar, Maliye Bakanlığınca acele kamulaştırılacak. 


Öte yandan 5 Mayıs 2014 tarihli Bakanlar Kurulu'nun konuya ilişkin kararının eki listenin 7'nci, 8'inci, 9'uncu ve 10'uncu sıralarında yer alan "Lapseki" ibareleri "Merkez", "Üçpınar" ibareleri ise "Bodurlar" şeklinde...