18 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya konut satışları artış

Uğur Dumankaya konut satışları artış

TÜİK konut satışları istatistiklerine göre Ekim ayında Türkiye'de toplam konut satışları 95.645 oldu. Uğur Dumankaya, 2014’ün ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekti.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Edip Uğur: Balıkesir cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehri 2040’ta 600 bin nüfusa ulaşacağını düşünerek planladıklarını vurguladı. Uğur, “Yeni konut alanlarına, ticaret merkezlerine ihtiyacımız var. Balıkesir cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Uğur Dumankaya: BREXIT kararı inşaatta fırsat oluşturabilir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, BREXİT sonrası para piyasalarında yaşanan dalgalanmanın inşaat sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Konut alıcısı kararını seçimden sonraya saklıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye geneli 2015 Eylül ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Uğur Dumankaya, düşüşün, Temmuz 2014′ten beri konut satışlarındaki en sert gerileme olduğunu söyledi.

Uğur Dumankaya: Forma sponsorluğu konusunda anlaşma yok!

Galarasaray ile gayrimenkul sektörünün önemli markası Dumankaya İnşaat forma sponsorluğu için görüşmeler yapıldığını daha önce duyurmuştuk.

Uğur Dumankaya'dan mütekabiliyet yasası açıklaması!

Nihat Zeybekci’nin yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söylemesi sektöre umut yarattı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'de yapılacak 2 bin 400 konutu tanıttı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ eliyle 2 bin 400 konut yapmak için çalışmalara başladı. Kentteki ilk konut projesinin tanıtımını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptı.

Yabancıya satılan konut hacmi 5 milyar dolara ulaşabilir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yıl sonu itibarıyla yabancılara satılan konut hacminin 5 milyar dolara ulaşacağını öngördüklerini belirtti.

Ahmet Edip Uğur: Balıkesir'de 2 bin 400 konut inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde BALTOK'u kurduklarını belirten Başkan Ahmet Edip Uğur, "Yeni Karesi projemizle özellikler dar gelirli vatandaşlara yönelik 2 bin 400 konut inşa edeceğiz" dedi

Ahmet Edip Uğur'dan Roman vatandaşlara konut jesti!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Roman vatandaşlar için hazırladığı sosyal konut projesini hayata geçirdi. 11 blok toplam 34 daireden oluşacak konutların temeli Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından atıldı.

Uğur Dumankaya inşaat sektörü hakkında uyarıda bulundu!

Dumankaya İnşaat’ın patronu Uğur Dumankaya, son yıllarda her isteyenin inşaat sektörüne girmesiyle şehirlerin kimliklerinin kaybolduğuna işaret ederek, bunun faturasının büyük olacağı uyarısında bulundu.

Uğur Dumankaya konut satışları artış Haberi

Uğur Dumankaya konut satışları artış

Uğur Dumankaya, 2014’ün ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekti.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satışları istatistikleri verilerine göre Ekim ayında Türkiye genelinde toplam konut satışlarıbir önceki yılın aynı ayına göre %25,3 oranında artarak 95.645 oldu. Açıklanan veriler ile ilgili açıklama yapan dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2014'ün ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekti. Dumankaya sözlerine şöyle devam etti:


"Gayrimenkul sektörü 2014 yılında kaybettiği canlılığı geri kazanmaya başladı. Dumankaya İnşaat olarak biz, yaz aylarından bu yana sektörde önemli hareketliliklerin olduğunu görebiliyorduk. Bu hareketlilik TUİK'in Ağustos verilerine de yansımış ve bir önceki yıl ile karşılaştırıldığında konut sektöründeki satışların bu yıl ilk kez Ağustos ayında arttığı tespit edilmişti. Ekim ayına...