26 / 04 / 2024

ünlü turimzci Yılmaz Ulusoy

ünlü turimzci Yılmaz Ulusoy

İş Adamı Yılmaz Ulusoy, Türkiye ile İtalya arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine katkılarından dolayı, İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano tarafından ' İtalya Yıldızı Nişanı' na layık görüldü...

Cem Yılmaz maaşını açıkladı: 'Allah bereket versin'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz maaşını açıkladı. İşte detaylar...

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Cem Yılmaz Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Evde kiracı olan futbolcu Gael Clichy, Yılmaz'a her ay 50 bin lira kira ödüyor.

Ünlü Jeoloji Mühendisi İshak Yılmaz'dan korkutan deprem uyarısı!

İran'da 5.9 şiddetinde meydan gelen deprem sonrası ünlü Jeoloji Mühendisi İshak Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu. İshak Yılmaz, İran’da meydana gelen deprem sonrası bölgede 4, 4.5 büyüklüğünde yeni sarsıntıların gerçekleşebileceğini dile getirdi...

Cem Yılmaz, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne damga vuracak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

Yılmaz Vural'ın Kadıköy'deki evine hırsız girdi!

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın Kadıköy Göztepe'deki evine hırsız girdi. Hırsızların televizyonu çaldığı öğrenildi...

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı!

Ünlü komedyenle Cem Yılmaz ile evlilik hazırlığı yapan sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı.

Cem Yılmaz, Miami'de ev arıyor!

Son filmi Arif ve 216'nın gişesi ile yüzü gülen ünlü komedyen Cem Yılmaz, Miami'de ev arayışına girdi...

Burak Yılmaz, Sea Pearl'den 3 milyon dolara daire aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlü futbolcu Burak Yılmaz'ın Ataköy'deki Sea Pearl Evleri'nden 3 milyon dolara 4.5+1 daire satın aldığı iddia edildi.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Cem Yılmaz Çeşme'de villa arayışında!

Çeşme’de ev sahibi olan ünlüler kervanına Cem Yılmaz da katılıyor. Yılmaz’ın ekibi, bir süredir Çeşme’den arazi veya villa alımı için arayışta. Böylece ünlü komedyen, kızkardeşi ve yeğenlerine komşu olacak.

Cem Yılmaz'dan yüksek aidat açıklaması!

Cem Yılmaz, geçtiğimiz yıl Bodrum’da villa almıştı. Proje aşamasındayken 640 metrekarelik villasına 4 milyon Euro ödeyen ünlü komedyenin yüksek site aidatından şikayetçi olduğu iddia edildi. Yılmaz, bu haberler üzerine sosyal medyadan açıklama yaptı.

Cem Yılmaz yüksek aidattan şikayetçi!

Cem Yılmaz, geçtiğimiz yıl Bodrum'da villa almıştı. Topraktan girdiği 640 metrekarelik villasına 4 milyon Euro ödeyen ünlü komedyenin yüksek site aidatından şikayetçi olduğu öğrenildi.

ünlü turimzci Yılmaz Ulusoy Haberi

ünlü turimzci Yılmaz Ulusoy

İŞ ADAMI Yılmaz Ulusoy, Türkiye ile İtalya arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine katkılarından dolayı, İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano tarafından 'İtalya Yıldızı Nişanı'na layık görüldü. 


Ulusoy'a, 'İtalya Yıldızı Nişan ve Diploması', FourSeasons Otel'de düzenlenen törenle takdim edildi. Yılmaz Ulusoy törende yaptığı konuşmada, bu ödülün kendisini hem duygulandırdığını hem de heyecanlandırdığını söyledi. Yılmaz Ulusoy, şöyle konuştu: "Aldığım pek çok nişanın yanında bunu önemsiyorum. 


Çünkü bir devlet başkanı bizzat şahsıma verdi. Bugün benim için ayrı bir gün. İnşallah ömrüm vefa ederse, bunun ikincisini, üçüncüsünü de...