26 / 04 / 2024

Uptown İncek iletişim

Uptown İncek iletişim

İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. İncek Yumru tepe'nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek’te yaşam Eylül’de başlayacak!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te bulutların üzerinde bir yaşama ne dersiniz?

Eşsiz Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara’nın oksijeni en bol yerlerinden İncek’te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere “yüksek” konfor sunuyor.

Uptown İncek'te düzenlenen Fotomogan ev sahiplerini buluşturdu!

Uptown İncek'te düzenlenen Fotomogan ev sahiplerini buluşturdu. Ankara’nın göl ve de orman manzaralı projesi Uptown İncek Konutları’ nın düzenlediği FOTO MOGAN fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Mogan’da gondol keyfi 2 bin 500 lira kazandırdı!

Mogan’da gondol keyfi 2 bin 500 lira kazandırdı. Ankara’nın oksijen deposu Mogan gölünden ilham alınarak düzenlenen FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü Mogan’ın gece renklerini objektifine yansıtan Burak Tiryakioğlu’nun oldu.

Uptown İncek'in hızını aşırı sıcaklarda kesmedi!

Başkent'in gözde merkezi İncek'in "en kupon" bölgesi Yumrutepe'de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, aşın sıcaklara karşın konutların en kısa zamanda teslimi için durmaksızın çalışıyor.

Uptown İncek'in hızını aşırı sıcaklar da kesmedi!

Yumrutepe’de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, konutların en kısa zamanda teslimi için çalışıyor. Emre Katırcı "Aşırı sıcaklara rağmen projede orman ve gölden gelen tatlı esinti çalışma performansını olumlu etkiliyor" dedi.

Uptown İncek'te fiyatlar 451 bin liradan başlıyor! 365 gün tatil!

Ankara'daki Uptown İncek, sosyal donatılarıyla tatil kıvamında yaşam vaat ediyor. 226 konutluk projede ev fiyatları, 451 bin TL'den başlıyor.Emre Katırcı, projede yaşayanların 'town'lar sayesinde eğlenceli zamanlar geçirebileceğini vurguladı.

Uptown İncek'in yaz kampanyası çok sevildi!

Eşsiz ODTÜ ormanı ve Mogan gölü manzarasının yanında özel lokasyonu, sunduğu ayrıcalıklarla da fark yaratan Ankara Uptown İncek Konutları, hafta sonu yine ziyaretçi akınına uğradı.

Uptown İncek döviz artışını fiyatlara yansıtmayacak!

Başkent’ in göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ise döviz fiyatlarını şu an için fiyatlarına yansıtmama kararı alan nadir firmalar arasında yer almayı başardı.

Uptown İncek'te 11 ayda kaba inşaat tamamlandı!

Uptown İncek, 2014 yılında bir yaşam merkezi olarak tasarlanan projenin detaylarını tamamlamayı amaçlıyor. Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi olarak dikkati çeken Uptown İncek konutlarında 11 ay gibi kısa sürede kaba inşaat tamamlandı...

Uptown İncek’ten konut alanlar kısa zamanda kar etmeye başladı!

Ankara'nın yükselen değeri İncek'te inşa edilen ve katta örnek daire farkını sunan satış ofisinde ziyaretçilerini ağırlayan Uptown İncek, yaklaşık 5 ay gibi kısa sürede konut sahiplerine yüzde 15’lere varan kazanç sağladı...

Minik Mimarlar Hayallerindeki Evi çiziyor yarışması ödülleri veriliyor!

Minik Mimarlar Hayallerindeki Evi çiziyor yarışması ödülleri veriliyor. Eğlenceli etkinliklerin de yer alacağı ödül töreni 8 Aralık 2013 günü Uptown İncek satış ofisinde saat 140..0'te gerçekleştirilecek...

Uptown İncek projesinde Kidstown hizmete sunulacak!

Ankara’nın önemli yerleşim yerlerinden İncek’te yükselen Ankara Uptown İncek Konut Projesi, çocuklar için hem eğlenceli hem de öğretici hizmetler verecek olan Kidstown’ı hizmete sunmaya hazırlanıyor...

Uptown İncek'te inşaatın yüzde 50'si tamamlandı!

Ankara’nın en hızlı ilerleyen konut projesi Uptown İncek, sektörde zedelenen “güven” unsurunu, maketten satış yerine “önce yap sonra sat” anlayışı ile yeniden inşa ediyor...

Rinnova İncek iletişim!

Rinnova İncek iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Prokar Yapı imzasıyla Ankara İncek'te inşa edilen projede teslimler 2019'da gerçekleştirilecek.

Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri!

Akfen İncek Loft projesi Ankara Gölbaşı 'nda 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İncek Loft Akfen İnşaat iletişim!

İncek Loft Akfen İnşaat iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabilen projede 1.199 daire ve 44 ticari ünite bulunuyor.

İncek Loft Rezidans iletişim!

İncek Loft Rezidans iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen projede 1.199 adet daire yer alıyor.

Gölbaşı İncek Loft satış ofisi iletişim!

Gölbaşı İncek Loft satış ofisi iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan projede 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

İncek Loft satış ofisi iletişim!

İncek Loft satış ofisi iletişim için 444 83 38 telefon numarasını arayabilirsiniz. 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabilen proje 108 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

İncek Loft Ankara iletişim bilgileri!

Dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiklik gösteren İncek Loft kampanyalı ödeme planı ile satışlarına devam ediyor. İşte İncek Loft Ankara iletişim bilgileri...

Akfen Loft İncek Ankara iletişim!

Akfen Loft İncek Ankara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesi Ankara’da inşa ediliyor.

Akfen İncek Loft projesi iletişim!

Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Loft İncek projesi Akfen İnşaat imzası taşıyor.

Ankara İncek Loft Evleri iletişim!

Ankara İncek Loft Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. Ankara İncek Loft Evleri ‘nde 1+1’den 6,5+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Akfen İnşaat İncek Loft iletişim!

Akfen İnşaat İncek Loft iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden oluşan proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

İncek Loft Ankara satış ofisi iletişim!

İncek Loft Ankara satış ofisi iletişim için 444 83 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı projede teslimler Mayıs 2016'da gerçekleşecek.

Ankara Kent İncek iletişim!

Ankara Kent İncek iletişim için 0312 219 10 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 850 adet daireden meydana gelen projede teslimlerin 36 ay içerisinde yapılması öngörülüyor.

Uptown İncek iletişim Haberi

Uptown İncek iletişim

Birçok yatırımcının gözde bölgesi haline gelen incek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. İncek Yumru tepe'nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor. LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı, " Uptown İncek projemizi hayata geçirirken bir yaşam merkezi kurmanın ötesinde konut sahiplerine doğa ile iç içe ve aradıkları temiz havayı soluyabilecekleri bir hayat sunma amacı ile yola çıktık. Mogan Gölü ve ODTÜ Ormanına yakınlığı ile dikkat çeken projemiz, ailelerin bu tarz bir yaşam için şehirden uzak yerlere yerleşmesine gerek kalmadığını gösteriyor. Kasım ayında doğa ile iç içe bir yaşam başlıyor" dedi. 


Milliyet Ankara