23 / 04 / 2024

urfa konutları

urfa konutları

Urfa'da TOKİ konutlarının kurası çekildi. Birinci sayfadan devam Kura çekimi töreninde konuşan Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, geçmişte hastaneler kuyruğunda bir ilaç almak için saatlerce kuyruğa girildiğini vurguladı.

Şanlıurfa'da sanayide çalışan işçiler için konut projesi yapılacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in “Her Kesime Konut Projesi” kapsamında Evren Sanayi Sitesi’nde, sanayide çalışan işçiler için yapılması planlanan konutlar hakkında gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Urfa’da yer alan toplam konut stokunun yüzde 5’ini yarım kalan konutlar oluşturmakta...

Yüzyılın felaketi deprem afetinden sonra iki bini aşkın binanın ağır hasar aldığı Şanlıurfa’da yarım kalan konut projeleri yükseliyor. Şehirdeki toplam konut stokunun ise yüzde 5’ini yarım kalan konut projeleri yer alırken, kişiler yüksek maliyetler nedeni ile kaçak yapılaşmaya yöneldiği kaydedildi.

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlıurfa'da 897 adet deprem konutunun teslimi ay sonunda yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da deprem konutlarının yapımları hızla sürüyor. 897 adet deprem konutunun teslimi bu ayın sonunda yapılacak. Peki diğer konutlarda son durum ne? 

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Şanlıurfa'da yükselen deprem konutlarının ilk etabı kasım ayında teslim edilecek!

Şanlıurfa'da 6 Şubat depreminden sonra inşasına başlanan yapıların bir kısmı kasım ayında teslim edilecek. Adalet Bakanı Bozdağ konuya ilişkin Şanlıurfa halkını bilgilendirdi. İşte detaylar...

Şanlıurfa'daki deprem konutları 6 ay sonra teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan kalıcı afet konutları 6 ay sonra teslim edilecek.

Şanlıurfa'daki kalıcı konutlar için ilk kazma bugün vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını açıkladı.

TOKİ Şanlıurfa 2022 kuraları çekiliyor! İşte TOKİ İlk Evim Şanlıurfa kura sonucu 13 Kasım 2022!

81 ilde yeni konutların inşa edileceği TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi doğrultusunda Şanlıurfa projesinin kuraları çekildi.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 409 konutluk yeni proje müjdesi! 

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 409 konut ve 5 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2021 başvuruları başladı!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

urfa konutları Haberi

urfa konutları

Birinci sayfadan devam Kura çekimi töreninde konuşan Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, geçmişte hastaneler kuyruğunda bir ilaç almak için saatlerce kuyruğa girildiğini vurgulayarak, "Bugün AK Parti hükümetleri sayesinde artık o zorluklan tamamen aştık. O günlerden bugünkü modern kentlere AK Parti Hükümetleri sayesinde gelindi. Ama bunu hazmedemeyenler var. Milletin refahından rahatsız olanlar millete tuzak kurma peşindeler. Ben inanıyorum ki milletimiz bu tuzakları görüyor. Ve önümdeki genel seçimde vereceği oyla bu tuzak peşinde olanları tuzaklarını başına geçireceklerdir" dedi. 

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun da, yaptığı konuşmada, TOKİ konutlarının yapımında emeği geçen başta Bakan Faruk Çelik olmak üzere Büyükşehir Belediey Başkanı Celalettin güvenç ve tüm yetkililere teşekkür ederek, "Bu evlerin, büyük bir konut açığını kapatacağına inanıyorum. Burada bir şeye daha değinmek...