28 / 03 / 2024

üsküdar ağız ve diş sağlığı merkezi

üsküdar ağız ve diş sağlığı merkezi

Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi'ni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne dönüştürülecek. Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi'nin dönüşüm ihalesi 16 Eylül 2014 tarihinde yapılacak.

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi açıldı!

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından açıldı.

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız F M N Alawadhı tarafından açıldı.

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

üsküdar ağız ve diş sağlığı merkezi Haberi

üsküdar ağız ve diş sağlığı merkezi


Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Birliği, Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi'ni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne dönüştürecek. 


Dönüştürme işi ihalesi sonrasında sözleşme imzalanmasından itibaren 5 gün içinde başlayacak ve 60 günde tamamlanacak. İhalesi ise 16 Eylül 2014 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilecek. 



İHALE İLANI:


2014/106166 İKN. İST.ANADOLU KUZEY KAMU HASTANE HASTANELERİ BİRLİĞİ - Evrak No: 35385


Tarih ve Sayısı: 28.08.2014-35385


ÜSKÜDAR AHMET YÜKSEL ÖZEMRE KÜLTÜR MERKEZİNİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ


KAMU HASTANE BİRLİĞİ (ANADOLU KUZEY) SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU


ÜSKÜDAR AHMET YÜKSEL ÖZEMRE KÜLTÜR MERKEZİNİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası: 2014/106166


1- İdarenin


a) Adresi: İÇERENKÖY MAHALLESİ E5...