29 / 03 / 2024

Üsküdar Meydanı genişleme projesi

Üsküdar Meydanı genişleme projesi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. 5 saat süren toplantıda, geçen 6 aylık süreç değerlendirildi ve muhtarların şikâyet, talep, önerileri alındı...

Üsküdar İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Üsküdar İskelesi'ne Ait 1/5000 Ölçekli Ve 1/1000 Ölçekli Üsküdar Meydanı Ve Yakın Çevresi Nazım Ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Üsküdar'a 3 katlı çarşı geliyor!

Tarihi Yarımada'nın karşısında yer alan Üsküdar'da yeni meydan inşası için düğmeye basıldı. Hakimiyeti Milliye Caddesi üzerinde bulunan, eski belediye binası ve yapıların yıkılmasıyla gerçekleşecek yeni meydanın ismi "Mimar Sinan Meydanı" olarak belirlendi.

Üsküdar Meydanı yeni yüzüyle görücüye çıkacak!

İstanbul'da iki yakayı birleştiren Marmaray’ın inşasıyla yıllardır meydan olma özelliğini kaybeden Üsküdar Meydanı, yeniden tasarlanıyor.

Üsküdar'da artık karayla deniz birleşmeyecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen "Üsküdar'da denizle kara birleşti, şeklinde haberlere yansıyan manzara, meydan ve şu anda devam eden yağmur suyu kanal çalışması tamamlandığında ortadan kalkacak." şeklinde açıklama yaptı. 

Mevlüt Uysal, Üsküdar Meydanı Projesi'ni inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Meydanı Projesi'ni yerinde inceledi.

Üsküdar'da 12 mahallede acele kamulaştırma!

Üsküdar'da 12 mahallede Mimar Sinan Meydanı Düzenleme Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı.

Üsküdar meydanı 3 kat büyüyecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Meydanı Projesi'yle meydanı 3 kat büyüteceklerini söyledi. Başkan Türkmen, "Gelecek yıl Ekim ayında Üsküdar Meydan'daki bu projelerimizi tamamlamış oluyoruz." dedi.

Üsküdar Meydan Projesi'ndeki deniz dolgusu planları meclis gündeminde!

Üsküdar Meydan Projesi kapsamındaki deniz dolgusu planlarında ÇED raporunun gerekli görülmemesi hususu meclis gündemine taşındı..

Üsküdar Meydan Projesi için ÇED Raporu'na gerek yok!

Üsküdar’da denizden toplam 13 bin metrekare alan doldurulacak. Proje kapsamında denizden toplam 13 bin metrekare alınacak. 3 yerden kazıklama sistemiyle doldurulacak denize 6 seyir terası bir de iskele yapılacak.

Üsküdar Meydan Projesi'nin ÇED süreci başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar sahiline yapılacak dolgu alanı ve meydan düzenlemesine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirme sürecini başlattı.

Üsküdar Meydanı genişleme projesi Haberi

Üsküdar Meydanı genişleme projesi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. 5 saat süren toplantıda, geçen 6 aylık süreç değerlendirildi ve muhtarların şikâyet, talep, önerileri alındı. 


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Çamlıca Eğitim Merkezi'nde 33 mahalle muhtarıyla 5 saat süren istişare toplantısı yaptı. 

Başkan Türkmen, 'Üsküdar Meydanı', 'Validebağ Korusu' ve 'Kentsel Dönüşüm' başta olmak üzere projeler hakkında muhtarlara bilgi vererek gelinen son durumu anlattı. 


MEYDANDA İSKİ KANAL ÇALIŞMASI BAŞLATIYOR 


Başkan Türkmen özellikle üç projeyle ilgili şu bilgileri verdi, "Meydan projemizi, yeni belediye binamız biter bitmez hayata geçireceğiz. Eski belediye binamızı ve katlı otoparkı yıkacağız. Üsküdar Meydanı 3 misli daha büyüyecek ve altı 5 bin araçlık otopark olacak. 


Son...