20 / 04 / 2024

uyuşturucu ile mücadele

uyuşturucu ile mücadele

Bülent Arınç, uyuşturucuyla mücadele konusunda, "Türkiye'nin neresinde metruk yapılar, viranhaneler bulunuyorsa bunların süratle yıkılması, ortadan kaldırılması da gerekiyor. Bakanlar Kurulu'muzda da bu konu görüşülmüştür" dedi.

Enflasyonla mücadele ediliyor mu? Ünlü ekonomist rakam vererek açıkladı

Altın ve dolardaki artış devam ederken, akaryakıttan markete tüm tüketim ürünlerine de gelen zamlar sürüyor. Sıkılaştırma adımlarının ekonomik gidişata çözüm olmayacağını söyleyen Ekonomist Şenol Babuşçu, “Bu ülkede enflasyon ile mücadele ediliyor mu, yoksa mücadelenin sadece adı mı var?" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı müfredat değişikliği yaptı! Son dakika: Siber ve akran zorbalığı müfredata alındı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortaokullarda seçmeli dersler kapsamına alınan "okul temelli sosyal sorumluluk çalışmaları" alanında siber zorbalık ve akran zorbalığı ile  mücadele etmeyi öğrencilere anlatacağını açıkladı. Yeni müfredat, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının onayından geçti. İşte ayrı

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Beko'dan seçili ürünlerde enflasyonla mücadelede dev kampanya!

Beko, ekim ayına özel enflasyon ile mücadele kampanyası başlattı. Çeşitli Beko ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada 983630 EI No Frost Buzdolabı cazip kampanya fırsatı ile müşterilerine sunuluyor. İşte ürünün kampanya detayları...

Beko'dan enflasyon ile mücadelede dev kampanya!

Beko, ekim ayına özel enflasyon ile mücadele kampanyası başlatı. Çeşitli Beko ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada Crystal 7 B65 D 790 B / 65" 4K Smart Android TV ürünün özellikleri detayları verildi. İşte kampanyalı ürünün detayları...

Yükselen konut kiralarıyla nasıl mücadele ediliyor? İşte ülkelerden örnekler...

Türkiye'de kira bedellerinde yaşanan yükseliş dudakları uçuklatırken, dünyada da benzer bir sıkıntı yaşanıyor. Peki fahiş kiralarla nasıl mücadele ediliyor? Hangi ülke ne önlem aldı? İşte ayrıntılar...

İngiltere: Türkiye ile müzakerelere başlanacak

İngiltere’den Türkiye ile müzakerelere başlanacağına yönelik açıklama geldi. Bu kapsamda, Türkiye ile İngiltere arasındaki serbest ticaret anlaşmasının kapsamının hizmetler ve dijital sektörü de kapsayacak şekilde genişletilmesi amacıyla müzakerelere başlanacak.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Dünya, Türkiye için seferber! Hangi ülkeler deprem sonrası yardım gönderdi?

Türkiye, tarihinin en büyük deprem felaketi ile mücadele ederken Amerika Birleşik Devletleri’nden Endonezya'ya kadar birçok ülkenin kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri yardım çalışmalarına devam ediyor.

Tarım Bakanı’ndan çiftçilere bol müjdeli haber! Çiftçiler turnayı gözünden vurdu! Bakan ardı ardına açıkladı!

Mevsim normallerinin farklı şekillerde gelişmesi ve küresel ısınmanın etkilerinin git gide daha fazla hissedilmesi, kuraklık tehlikesinin artmasına neden oluyor. Kuraklık ile mücadele çerçevesinde yeni projelerin çalışmaları başlatılıyor. İşte detaylar...

Site yönetimlerinde yolsuzlukla mücadele yanlışları 13 maddede tüm detaylarıyla!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "13 maddede site yönetimlerinde yolsuzlukla mücadele yanlışları" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Murat Kurum: Depremle mücadele terörle mücadele kadar önemli

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, depremle mücadelenin terörle mücadele kadar önemli olduğunu söyledi.

Uyuşturucu baronu El Chapo’ya ait ev piyango ikramiyesi oluyor!

Uyuşturucu baronu El Chapo’nun evinin de aralarında yer aldığı bazı mülkler piyango ikramiyesi oldu.

uyuşturucu ile mücadele Haberi

uyuşturucu ile mücadele

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, uyuşturucuyla mücadele konusunu değerlendirirken, "Türkiye'nin neresinde metruk yapılar, viranhaneler bulunuyorsa bunların süratle yıkılması, ortadan kaldırılması da gerekiyor. Bu bir önleyici tedbirdir ve doğrudur. Bakanlar Kurulu'muzda da bu konu görüşülmüştür" dedi. 


Arınç, Yeni Başbakanlık'ta düzenlenen, ilgili bakanların ve bakanlık yetkililerinin katıldığı Uyuşturucu İle Mücadele Yüksek Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, hükümetin uyuşturucuyla mücadeleye verdiği öneme işaret etti.


TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar başkanlığında bir araya gelen ilgili bakanlık yetkililerinin bu konuda bir çalışma yürüttüğünü anımsatan Arınç, uyuşturucu meselesinin birçok bakanlığın görev alanına girdiğini söyledi.


Arınç, "Bu konu dünyanın en zor en kötü sorunlarından birisi olduğu kadar, özellikle son yıllarda da Türkiye için çok hayati bir konu haline geldi" dedi.


Arınç, "Yani uyuşturucunun U'sunun bile isminin...