26 / 04 / 2024

Uzungöl peyzaj çalışmaları

Uzungöl peyzaj çalışmaları

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Çaykara Belediyesi’nin Uzungöl Özel Çevre Bölgesinde ortak olarak yürüttükleri peyzaj düzenlemeleri tamamlandı. Peyzaj çalışmaları tamamlanan alan halkın hizmetine açıldı...

Uzungöl'de peyzaj çalışmaları devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Trabzon Uzungöl güney kıyısı peyzaj projesine hız kesmeden devam ediyor.Ülkemizin gözde turizm merkezlerinden olan Uzungöl’de bakanlık başlattığı peyzaj çalışmalarını 2014 yılı sonu itibari ile bitirmeyi planlıyor.

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Şahinbey Mecidiye Han'daki restorasyon çalışmaları hızlandı!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediyesi, Mecidiye Han’daki restorasyon çalışmalarını hızlandırdı.

Beykoz Belediye Meclisi Eylül ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi bir aylık tatilden sonra çalışmalarına yeniden başladı.

TOKİ Sur'da peyzaj çalışmalarına devam ediyor!

TOKİ, "tarihin taşlarla yazıldığı kent" olarak bilinen Diyarbakır'ın Sur ilçesini yapacağı peyzaj çalışmasıyla yeşille buluşturacak.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Manisa Kula'da peyzaj çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, birçok mahallesinde peyzaj çalışması başlattı. Konuyla ilgili Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ işbirliğinde harabe görünümündeki yolları yeniledik''dedi.

Kastamonu Pompeiopolis Antik Kenti'nde kazı çalışmaları başladı!

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi Zımbıllı Tepe mevkisinde, tarihi Paflagonya bölgesinin başkenti Pompeiopolis Antik Kenti'nde 2016 yılı kazı çalışmaları başladı.

Manisa Salihli'de peyzaj çalışmaları tam gaz!

Manisa Salihli Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar sonucunda, merkez ve kırsal mahalleler düzenleniyor. Belediye bu kapsamda Çınarlı Parkı’nın yan ve ön kısımları genişletti.

Nevşehir Belediyesi peyzaj çalışmalarını sürdürüyor!

Belediye Başkanı Hasan Ünver' in şehir merkezinde imar planında yeşil alan olarak belirtilen alanların yeşil bir görüntüye kavuşturulması yönündeki talimatı doğrultusunda , ekipler farklı merkezlerde çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Uzungöl peyzaj çalışmaları Haberi

Uzungöl peyzaj çalışmaları


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tabiat Varlıkları Genel Müdürlüğü, Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Çaykara Belediyesi’nin Uzungöl Özel Çevre Bölgesinde ortaklaşa yürüttükleri peyzaj düzenlemeleri tamamlanmış olup, halkın hizmetine açıldı.