25 / 04 / 2024

Vadistanbul Teras ödemeleri

Vadistanbul Teras ödemeleri

TÜRK inşaat sektörünün en büyük projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik 'Teras' etabında yaşam başladı. Projede fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor...

Vadistanbul Park ödemeleri!

Artaş ve Invest Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Vadistanbul Park projesinde daire fiyatları 787 bin 660 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park ödemeleri detaylı bir şekilde haberimizde yer alıyor.

Dap Teras Kule Rezidans fiyat!

Dap Teras Kule Rezidans fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Rezidans'ta aylık taksit ödemeleri 3 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Vadistanbul Park Evleri ödemeleri!

Artaş ve Invest işbirliğiyle hayata geçirilen Vadistanbul projesinde daire fiyatları 733 bin 900 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park Evleri ödemeleri...

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim!

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim için 0212 939 55 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Satışların henüz başlamadığı proje Vadistanbul Teras etabının hemen yanında inşa edilecek.

Vadipark Seyrantepe ne zaman satışa çıkacak?

Vadipark Seyrantepe 45 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Proje Vadistanbul Teras etabının yanında yer alacak. Peki Vadipark Seyrantepe ne zaman satışa çıkacak?

Kağıthane Vadi Park Seyrantepe iletişim!

Kağıthane Vadi Park Seyrantepe projesinde 400 konut inşa edilecek. Vadistanbul Teras'ın yanına yapılacak olan Vadipark Seyrantepe projesi Mart - Nisan aylarında satışa çıkarılacak...

Vadistanbul projesinde bir dünya markası Ideal Standard!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat'ın Maslak Ayazağa'daki projesi Vadistanbul'un birinci etabı Vadistanbul Teras tamamlandı. Projede İdeal Standard'ın banyo dolapları ve armatürleri yer alıyor.

Vadistanbul Teras satış ofisi!

Vadistanbul Teras satış ofisi telefon numarası 0212 444 53 35 olarak belirlendi. Proje Artaş Grup, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 1.111 adet daire bulunuyor.

Vadistanbul Teras iletişim!

Vadistanbul Teras iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 444 53 35 olarak belirlendi. Toplam 1.111 adet daireden oluşan proje 250 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Vadistanbul Teras daire fiyatları!

Vadistanbul Teras daire fiyatları 627 bin 670 TL'den başlıyor. Toplam 1.111 adet daireden oluşan projedeki daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edildi.

Vadistanbul Teras satılık!

Vadistanbul Teras satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edildi. Toplam 250 metrekarelik alan üzerinde yükselen projede toplam 1.111 adet daire bulunuyor.

Vadistanbul Teras fiyat listesi!

Vadistanbul Teras fiyat listesine göre daireler 627 bin TL' den başlıyor. Proje Artaş Grup, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat tarafından toplam 250 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Vadistanbul'un özel metrosu olacak!

İSTANBUL Ayazağa'da Artaş T İnşaat, Aydınlı Grup ve Alnvest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik "Teras" etabında yaşam başladı..

Vadistanbul Teras ödemeleri Haberi

Vadistanbul Teras ödemeleri

Vadistanbul Bulvar'a 

yabancılardan yoğun ilgi 


TÜRK inşaat sektörünün en büyük projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik 'Teras' etabında yaşam başladı. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 590 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, 'Bulvar' etabında da bağımsız ofisler ve ofis bloklan hızla sahiplerini buluyor. Vadistanbul'un dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, lanse edüdiği şubat ayından bugüne dek ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı oldu.JKısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarım yönlendirdiği bir proje haline gelen Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri haline gelecek. 


Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Bulvar, aynca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor. Bulvar'da teslim...