24 / 04 / 2024

Vaditepe ödeme bilgisi

Vaditepe ödeme bilgisi

KİPTAŞ, 4 bin konutluk Vaditepe projesiyle, yatırımcıdan yoğun talep görüyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede 8 ay gibi kısa bir sürede blokların büyük kısmında kaba inşaat tamamlandı

Vaditepe'de 48 ay 0 faiz imkanı!

KİPTAŞ, 4 bin konutluk Vaditepe projesiyle, yatırımcıdan yoğun talep görüyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede 8 ay gibi kısa bir sürede blokların büyük kısmında kaba inşaat tamamlandı

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi fiyat ve ödeme bilgisi!

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi 16 Aralık'ta başlıyor.

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi!

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. 

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi!

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimlerleriyle yaklaşık 220 dairede yaşamın başladığı projede yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha teslimi yapılacak.

Collet Avcılar ödeme bilgisi!

Collet Avcılar ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 396 bağımsız birime yer verilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi!

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 65 adet konuttan meydana gelen Seha Vadi projesi 10 bin 240 metrekare inşaat alanına sahip.

Genyap Oxygen ödeme bilgisi!

Genyap Oxygen ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 19 kattan oluşan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Merkez Ankara ödeme bilgisi 2018!

Merkez Ankara ödeme bilgisi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Karma konseptte inşa edilecek proje Millet Bahçesine komşu konumda bulunuyor. 

Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi!

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Kartal'da yükseliyor. Peki projede ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi...

Torkam E5 ödeme bilgisi!

Torkam İnşaat imzasıyla yükselen Torkam E5 projesinde daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Proje 0,98 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor. İşte Torkam E5 ödeme bilgisi...

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından yükselen projede sadece 7 bin 400 TL peşinatla ev sahibi olunuyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme bilgisi!

Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Eyüp Çırçır Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 222 adet konut ve 9 adet ticari birim bulunuyor.

Colorist Panorama ödeme bilgisi!

Colorist Panorama ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. CFR Yapı tarafından Şile'de inşa edilen projede  yüzde 10 indirim yapılıyor.

Vaditepe ödeme bilgisi Haberi

Vaditepe ödeme bilgisi


Türkiye'de 70 bin nitelikli konutun inşasına imza atan KİPTAŞ, 4 bin konutluk Vaditepe projesiyle, yatırımcıdan yoğun talep görüyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede 8 ay gibi kısa bir sürede blokların büyük kısmında kaba inşaat tamamlandı


Bahçeşehir'in en değerli arazisinde hızla yükselen Vaditepe'de konutların büyük kısmı sahiplerini bulurken, avantajlı fiyatlarla satışlar devam ediyor. İnşa edildiği bölgeye büyük değer kazandıran ve gelişiminde öncü olan Vaditepe, KİPTAŞ, güvencesiyle birlikte yatırımcıların da yoğun talebini çekiyor. Satışların devam ettiği Vaditepe'de, örnek daire üzerinden inceleme imkanı da sunuluyor. İnşaat sektöründeki büyük yatırımlarıyla, Türkiye'ye kazandırdığı 70 bini aşkın nitelikli konutla gayrimenkul sektörünün en güvenilir kuruluşları arasında yer alan KİPTAŞ, yeni projesi "Vaditepe Bahçeşehir" ile büyük bir başarıya daha imza atıyor. 8 aylık bir sürede blokların büyük...