19 / 03 / 2024

vali Ali Kaban

vali Ali Kaban

Zonguldak'ta dezavantajın avantaja dönüştürülmesi gerektiğini belirten Vali Ali Kaban: "Zonguldak ilk kez görev vesilesi ile geldiğimiz bir şehir oldu. Zonguldaklımızın mutlaka birçok şehir gibi değişik problemleri olacağını biliyorduk'' dedi.

Ali Kaban kimdir?

Zonguldak Valisi Ali Kaban kimdir? Zonguldak Valisi Ali Kaban, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Kaban, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ali Kaban...

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Esenyurt'ta bodrum katlarının konut olarak kullanılmasına izin verilmeyecek!

Dün İstanbul'da yaşanan sağanak yağıştan en çok etkilenen ilçe Esenyurt oldu. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Ali Yerlikaya, "1272. Sokak'ta bodrum katlarının konut olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Vali Ali Yerlikaya İBB Başkan Vekili olarak görevlendirildi!

İçişleri Bakanlığından, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiği bildirildi.

Ali Hamza Pehlivan hizmet binaları inşaatlarını inceledi!

Vali Ali Hamza Pehlivan Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ile Milli Emlak Müdürlüğü’nü ziyarette bulundu. 

Vali Ali Yerlikaya, inşaat mağdurlarıyla görüştü!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, UG Yapı ve Uğur İnşaat firmaları tarafından mağdur edilen vatandaşlarla görüştü. Buluşmada, UG Yapı ve Uğur İnşaat Şirketleri Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Tekin ve Metin Tamkoç'da bulundu.

Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Müzesi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Müzesi hizmete açıldı. Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin açılış törenine katıldı.

Zonguldak 400 yataklı Devlet Hastanesi nereye yapılacak?

Zonguldak 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Vali Ali Kaban, hastanenin Üzülmez'e inşa edilebileceğini söyledi.

Zonguldak'ta gecekondulaşmanın önüne geçilecek!

Zonguldak Valisi Ali Kaban, toplantıda, Filyos Vadi Projesi'ne de değinerek, projenin hayata geçirilmesiyle bölgede gecekondulaşmanın önüne geçilecek yeni bir kentleşme çalışması başlatıldığını belirtti.

Zonguldak Karakum Sahili Manolya Park projesi Haziran'da tamam!

Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan “Karakum Sahili Manolya Park Projesi”nin detayları kamuoyuna açıklandı.Vali Ali Kaban, projenin 2017 yılının Haziran ayından önce bitirilmesi için ihalenin daha erkene alınabileceğini ve bunun için çalışma yapacağını söyledi.

Zonguldak Müftüsü'nden 6 bin kişilik talebi!

ZONGULDAK Müftüsü Mürsel Öztürk, Vali Ali Kaban'ı ziyaretinde kentte sembol bir cami bulunmadığını söyleyerek 5-6 bin kişilik bir cami yapılmasını istedi.

TOKİ Zonguldak emekli konutlarına 3 bin 168 başvuru geldi!

3 bin 168 üyenin taleplerini Zonguldak Valisi Ali Kaban'a teslim ettiklerini ifade eden Sarıoğlu, "Bu tarih itibariyle 3168 üyemizin taleplerini Valimizi Ali Kaban’a teslim ettik.

Zonguldak'taki OTOZON projesi tanıtıldı!

Zonguldak Valisi Ali Kaban ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak’ın önemli simgelerinden biri olması beklenen OTOZON projesini tanıttı.

vali Ali Kaban Haberi

vali Ali Kaban

Zonguldak Valisi Ali Kaban, ''Kömüre dayalı bir faktörün etkili olduğu bilgisi geldi. Etkilerini de görmüş olduk. Her yer kadar şanlıyız, her yer kadar şanssızız! Zonguldak merkezi kömürden gelişmiş bir yer, bunun kısmetleri de olacaktır. Oluşum itibariyle baştan bir imar uygulaması yapamadığınız taktirde sorunlar kartopu yumağı gibi büyüyor. Dezavantajı avantaja çevirme yoluna gitmemiz gerekiyor." 



'SOSYAL MEDYA ÖNEMLİ' 


Zonguldak'ta bu kışın karlı geçtiğini belirten Vali Kaban: "Tatil durumlarını bazen çok geç bildirmek durumunda kalıyoruz. Bu anlamda sosyal medyanın kullanılabilirliğini ve işe yarar pozisyonunu görebiliyoruz. Zonguldak Belediyesi'nin özverili çalışması gerekiyor. Özellikle merkez çok inişli, çıkışlı. Düz alanlarımız çok az. Tünellerimizde bitmediği için, şehrin dışından geçmesi beklenen tırlar içeriye girmek durumunda kalıyor, sıkıntılara neden oluyor" diye konuştu.


Yeni...