19 / 04 / 2024

van Carat Park projesi

van Carat Park projesi

Van'ın Edremit ilçesinde 165 daire üzerine inşa edilecek lüks konutlar hakkında proje sahibi Sait Börekçi'den bilgi alan Vali Doğan; projenin mimari yapısı ve peyzaj alanı ile konut sektöründe Van'a bir değer kattığını söyledi.

Aydın Nezih Doğan Carat Park'ı gezdi!

Van'ın Edremit ilçesinde 165 daire üzerine inşa edilecek lüks konutlar hakkında proje sahibi Sait Börekçi'den bilgi alan Vali Doğan; projenin mimari yapısı ve peyzaj alanı ile konut sektöründe Van'a bir değer kattığını söyledi.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Hamdullah Şevli'den Van'a Deprem Parkı yapılsın önerisi!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli yaptığı açıklamada, "Millet Bahçesi perspektifinde bir Deprem Parkı'nın yapılması kent için büyük önem taşıyor" dedi.

Van Kent Parkı hizmete açıldı!

İpekyolu Belediyesi tarafından Van'da hayata geçirilen "Kent Parkı" hizmete açıldı. 4 milyon lira harcanarak yapılan park 8 bin 200 metrekarelik alan üzerine kuruluyor.

Van Park AVM açılış için gün sayıyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM'yi inceledi.

Murat Zorluoğlu'ndan Park AVM açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

Van İnci Park AVM açıldı!

Van'da inşa edilen İnci Park Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. İstihdama katkı sağlayacak AVM 35 kişiye iş kapısı olacak.

Van İpekyolu'na sosyal yaşam merkezi müjdesi!

Van'ın İpekyolu Belediyesi, Zaferler İlk ve Ortaokulunun yanındaki alanda yeni projeler geliştirecek. Bölgeye, park ve sosyal yaşam merkezi kazandırılacak.

Van'daki eski Jandarma Merkez Komutanlığı TOKİ'ye devredildi!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl park yapılan eski Jandarma Merkez Komutanlığı alanın yasalara aykırı bir şekilde TOKİ devredilmesine halk tepki gösterdi.

Van Halilağa'daki parkın yapım çalışmaları neden durduruldu?

Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, Van'ın İpekyolu ilçesinde bir parkın yapım çalışmalarının engellenmesine ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesini İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

Van Büyükşehir'den 38 milyon TL'lik park yatırımı!

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı, 2015 yılı içerisinde kentin yaşam kalitesini arttırmak ve yeşil alanların genişletilmesi için yıl boyunca merkezde ve ilçelerde çalışmalar yaptı.

Van’da park ve ibadethane yapımı için 38 milyon TL harcandı!

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı, 2015 yılı içerisinde kentin yaşam kalitesini arttırmak ve yeşil alanların genişletilmesi için park, yeşil alan, taziye evi, camii ve temizlik için 38 milyon TL’lik bir yatırım yaptığı belirtildi.

van Carat Park projesi Haberi

van Carat Park projesi


Van’ın Edremit ilçesinde 165 daire üzerine inşa edilecek lüks konutlar hakkında proje sahibi Sait Börekçi’den bilgi alan Vali Doğan; projenin mimari yapısı ve peyzaj alanı ile konut sektöründe Van’a bir değer kattığını söyledi. Doğan, “Projeyi iki konudan ele alabiliriz. Birincisi modern konutları, peyzaj alanı ve sağladığı yaşam olanakları insanlara farklı bir yaşam tarzı vaad ediyor. İkinci ve bence en önemli diğer bir konu ise, konutların 9 şiddetinde bir depremden etkilenmeyecek olması. Bu da tabi deprem yaşamış bir il için önem arz ediyor. Umarım bu projelerin benzerleri ilimizde çoğalır, Van daha modern ve refah seviyesi yükselmiş bir kent olur’’...