24 / 04 / 2024

Vancouver adası deprem

Vancouver adası deprem

Kanada’nın Britanya Kolombiyası eyaletine bağlı Vancouver adasının kuzeybatısında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Maddi hasara yol açan depremde can kaybı olup olmadığı henüz bildirilmedi.

İstanbul'da 2030'a kadar büyük bir deprem olma olasılığı yüzde 62!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız deprem gerçeğini bir kez daha hatırlatarak, İstanbul depremi ve Kıbrıs adasındaki deprem riskine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Son Dakika! Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Ege Denizi'nde Eğriboz Adası açıklarında 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan deprem Atina'da da hissedildiği kaydedildi. 

SON DAKİKA DEPREM: Akdeniz’de 4.3 büyüklüğünde deprem!

Son dakika... Kandilli Rasathanesi Akdeniz’deki Girit Adası’nda 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! Ege’de 3.5 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Ege Denizi’nde 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, 23.56’da Kuşadası Körfezi’nde yaşandı.

Son Dakika! Ege Denizi'nde 5,2 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde, Yunanistan'ın Eğriboz Adası yakınlarında 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Son Dakika! Akdeniz'de korkutan deprem!

Son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de deprem oldu. Kandilli Rasathanesi'nin duyurduğu bilgilere göre deprem Girit Adası açıklarında gerçekleşti. İşte detaylar...

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Kuşadası Körfezi’nde 4.4 büyüklüğünde deprem!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah saat 08.26'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 kilometre olarak belirtildi.

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Akdeniz'de deprem

Son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de Girit Adası'nda deprem oldu. Saat 13:12'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

DEPREM OLDU: Son dakika... Az önce deprem mi oldu? Hemen buraya bakın! En son nerede deprem oldu?

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, 31 Ağustos 2023 tarihinde Türkiye'de 5'ten büyük 2 deprem meydana geldi. Bunlardan ilki, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 4,7 büyüklüğünde gerçekleşti. İkinci deprem ise, Muğla'nın Kuşadası ilçesinde 4,1 büyüklüğünde oldu.

Son dakika: Peşe peşe deprem! 2 dakika arayla 2 deprem oldu! 

Son dakika AFAD tarafından açıklanan bilgiye göre Ege Denizi'nde Kuşadası Körfezi'nde 10.57'de 3.9 ve 10.59'da ise 3,5 büyüklüğünde peş peşe 2 deprem meydana geldi.

Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan resmi verilere göre bugün saat 07:25'te Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

Vancouver adası deprem Haberi

Vancouver adası deprem


Amerikan Ulusal Deprem Bilgi Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, çarşamba günü yerel saatle 20.10’da Port Alice’in 40 kilometre güneybatısında ve 11.4 kilometre derinlikte meydana gelen depremin ardından 5 ve 4,2 büyüklüklerinde iki artçı sarsıntı kaydedildi.


Maddi hasara yol açan depremde can kaybı olup olmadığı henüz bildirilmedi. Depremin ardından tusunami tehlikesi bulunmadığı...