29 / 03 / 2024

vergi daireleri adresleri

vergi daireleri adresleri

Gelir İdraesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Bursa İl Merkezlerindeki Tüm Vergi Daireleri 31 Temmuz 2014 Perşembe Günü Saat 19.00’ a Kadar Açık Bulundurulacak.

Ek MTV ödemesi zorunlu mu? Ek MTV ödenmemesi halinde ne olur? EK MTV'de son dakika gelişmesi

Ek MTV üçüncü taksit ödemeleri 6 Eylül günü yapıldı. Araç sahipleri ödemelerini GİB üzerinden veya Vergi daireleri aracılığı ile yaparken, ödemelerini yapmayan bazı sürücüler ise ''Ek MTV ödemesi zorunlu mu? Ek MTV ödenmemesi halinde ne olur?'' sorularını araştırıyor. İşte EK MTV'de son dakika geliş

Kamuya olan borçlar yapılandırılıyor! İşte yapılandırmada öne çıkan maddeler!

Kamuya olan borçların yapılandırılmasını içeren teklif kapsamında vatandaşların gümrük müdürlükleri, vergi daireleri, Sosyal Güvenlik Kurumu, il özel idareleri ve belediyelere olan borçları yapılandırılacak.

Vergi daireleri ve bankalar kısıtlamada açık mı?

Ülkemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 19:00'dan itibaren tam kapanmaya geçiliyor. İçişleri Bakanlığı, merak edilen soruları yanıtlandırdı. Peki, yarın vergi daireleri ve bankalar açık mı? Vergi borcu olanlar kısıtlamadan muaf mı tutulacak? İşte tüm merak edilenler...

Yapılandırmada son gün! Vergi daireleri bugün kaça kadar açık?

Kamuya olan vergi ve idari para cezası borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmeleri için 2. taksit ödemelerini bugün yapmaları gerekiyor...

Vergi daireleri bugün saat 21.00'e kadar açık olacak!

Yıllık gelir vergisinin ilk taksiti ile yapılandırma düzenlemesinin ikinci taksitinin son ödeme günü olması sebebiyle bugün saat 21.00'e kadar tüm vergi daireleri açık olacak.

Vergi dairelerinde hafta sonu yoğunluğu!

Vergi ve borç yapılandırmada borç taksit ödemeleri için son gün 1 Mart Pazartesi. Yoğunluğun engellenmesi için bugün vergi daireleri açık olacak. Borçlarını ödemek ve yapılandırmak isteyenler sabah 07.30'dan itibaren sıraya girdi ve uzun kuyruklar oluşturdu.

Vergi daireleri hafta sonu açık olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre, vergi borçlarını ödemek/yapılandırmak isteyeler için vergi daireleri hafta sonu açık olacak.

Lüks konuta vergi yasası ortada kaldı!

Yasa yürürlükte, beyan süresi ise işliyor. Bu ayın sonuna kadar verginin ilk taksitinin ödenmesi gerek. Fakat vergi daireleri işlem yapmıyor, ev sahipleri ise şaşkın...

Vergi ve harçları kamu bankaları ve PTT tahsil edebilecek!

Vergi, harç, ceza ve diğer alacaklar, vergi daireleri vezneleri haricinde, sadece kamu bankaları ve PTT vasıtasıyla tahsil edilecek.

Vergi daireleri bugün saat 21.00'a kadar açık!

Vergi Daireleri yapılandırma mesaisi yapacak. Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Vergi Daireleri bugün saat 21.00'a kadar açık olacak.

Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi!

Vergi daireleri, yeniden yapılandırmaya ilişkin taksit ödemeleri nedeniyle mesai yapacak. Borçluların, 1 Ekim mesai saati bitimine kadar ödeme yapmaları gerekiyor.

İşte izaha davetin kapsadığı 16 konu!

Vergi daireleri ziyaa uğradığına ilişkin emareler bulduğunda artık inceleme başlatmadan önce mükellefleri izaha davet edecek. Böylece taraflar arasında güven duygusunun artırılması hedefleniyor...

Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen yeniden yapılandırma düzenlemesi nedeniyle vergi daireleri mesai yapacak.

vergi daireleri adresleri Haberi

vergi daireleri adresleri

Gelir İdraesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Bursa İl Merkezlerindeki Tüm Vergi Daireleri 31 Temmuz 2014 Perşembe Günü Saat 19.00’ a Kadar Açık Bulundurulacaktır. 

Bilindiği gibi, 5604 sayılı Malî Tatil İhdas Edilmesi Hakkında Kanunun 1 inci maddesi hükümlerine göre malî tatilin sona erdiği günü izleyen yedi gün içinde biten söz konusu madde kapsamındaki kanunî ve idarî süreler malî tatilin son gününü izleyen tarihten itibaren yedinci günün mesai saati bitiminde sona ermekte ve beyanname verme süresi malî tatil nedeniyle uzamış olan vergilerde ödeme süresi uzayan beyanname verme süresinin son gününden itibaren üçüncü günün mesai saati bitimine kadar uzamış sayılmaktadır.

Ancak; bu sürenin hafta sonu tatili ve Ramazan Bayramına rastlaması nedeniyle beyanname verme ve ödeme süresi 31/07/2014 Perşembe gününe...