29 / 03 / 2024

Vestel Asist

Vestel Asist

Vestel, sayısı 1250’ ye ulaşan mağazalarına danışmanlık yapmak için ‘ Asist ’ markasıyla hizmet vermeye başladı. 60 kişilik ekip mağazalarda ortak dil konuşulmasının önünü açıyor.

Vestel’den Bioplastik Buzdolapları... İşte Özellikleri ve Mart 2022 Fiyat Listesi...

Vestel yeni nesil buzdolapları, sadece gıdaları değil doğayı da koruyan teknolojisi ile dikkat çekiyor. Vestel bioplastik buzdolaplarının özellikleri ve Mart 2022 fiyatlarını sizler için derledik.

Liv Marmara Projesi’nde Vestel Proje Ortağım ürünleri kullanıldı!

İstanbul Beylikdüzü’nde 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Liv Marmara projesinde kullanılacak beyaz eşyalarda Vestel tercih edildi. 

Vestel Polonya'daki fabrikasını 31,4 milyon dolara sattı!

Vestel, Polonya'nın Wroclaw şehrinde bulunan fabrikasını, bina ve arazisiyle birlikte 31,4 milyon ABD doları bedelle LG Chem Wrocław Energy Sp. zo.o.'ya sattı...

Asist Demir Çelik İnşaat Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asist Demir Çelik İnşaat Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferudun Doygun tarafından kuruldu. 

Asist Ev Tamirat ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asist Ev Tamirat ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İdris Kurt tarafından kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel ekranları kullanılacak!

Yarın hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel City'de üretilen uçuş bilgilendirme ekranları kullanılacak.

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Vestel'den Manisa'ya 70 milyon euroluk fabrika!

Vestel, Vestel City içerisinde 70 milyon euroluk yeni bir fabrika yatırımı yapıyor. Manisa'da inşa edilecek fabrikanın 2018 yılının ortalarında tamamlanması planlanıyor.

3. havalimanının uçuş bilgilendirme ekranları Vestel'e emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın tüm uçuş bilgilendirme ekranları Vestel teknolojisine emanet. Vestel’in sektöre özel geliştirdiği ekranlar; uçuş saatlerinden kapı ve kontuar bilgilerine kadar tüm bilgileri yolculara kesintisiz aktaracak.

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Vestel'e ürün geliştirme süreci ödülü!

Vestel Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından Ürün Geliştirme Süreci Ödülüne layık görüldü.

Vestel, Manisa'da 70 milyon TL'lik fabrika kuracak!

Vestel, 2017’ye önemli bir yatırım kararıyla girdi. Şirket Manisa’da çamaşır ve kurutma makinesi üretimi için 70 milyon euroluk yeni bir fabrika kuracağını açıkladı. Kentte ciddi bir istihdam yaratacak yatırımın Haziran 2018’de tamamlanması planlanıyor

Vestel ile Fenerbahçe arasında lisans anlaşması yapıldı!

Sarı-lacivertli kulüp, teknoloji şirketi Vestel'le özel telefon ve televizyon üretimi için lisans anlaşması imzaladı

Vestel Asist Haberi

Vestel Asist

Vestel Asist’in 2005 yılının mart ayında 5 kişilik bir ekiple kurulduğunu söyleyen Vestel Mağazalar Grup Müdürü Utku Özdel, “Vestel Asist, Türkiye’de sektöründe, herhangi bir satış hedefi olmadan, bayilere sadece danışmanlık hizmeti veren bir ekip” dedi.

Asist’in Vestel’in ilk hizmet markası olduğunu vurgulayan Özdel, “Teknolojideki hızı, hizmette de yakalamayı amaçlıyoruz. Mutlu iş ortakları ve mutlu tüketiciler için hayata geçirdiğimiz bir proje bu” diye konuştu.

Hizmet standartları

Son altı ayda Vestel Asist ekibinde çalışan sayısının 60 kişiye ulaştığını kaydeden Özdel, şu bilgileri verdi: “Ekip, Edirne’den Hakkâri’ye kadar uzanan çok geniş bir coğrafyada bulunan 1.250 mağazaya hizmet vererek, hepsinin aynı görsel ve hizmet standartlarına getirmek için çalışıyor. Vestel Asist eğitim programları, uygulanan sistem ve ekip üyeleri kalite temelli sertifikalandırıldı.”

Yeni kimlik

Özdel, “Marka, Vestel Asist’in başarılı uygulamaları...