20 / 04 / 2024

vodafone arena için kredi kullanıldımı

vodafone arena için kredi kullanıldımı

BJK TV’ ye konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, inşaatı devam eden Vodafone Arena ile ilgili, "Stat inşaatı, kredi kullanılmadan, kulübün öz kaynaklarıyla yapılıyor" dedi...

Aspendos Arena için 'yıkım' kararı çıktı!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 2008 yılında Aspendos Antik Tiyatrosu yakınında inşa edilen 5 bin kişilik Aspendos Arena’nın yıkımı kararı verdi. Anadolu Ateşi Görsel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan karara tepki gösterdi.

Vodafone Arena için dev proje hazırlandı!

Çatı ile tribün arasındaki bölüme LED ekranlar konulacak. Buradan yıllık 10 milyon TL gelir elde edilecek. LED'ler sayesinde ses dışarı çıkmayacak. Rakipler büyük baskı altına alınacak.

Vodafone Arena'nın 4 metrelik plan değişikliği kabul edildi!

Vodafone Arena'nın, 4 metrelik plan değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edildi.

Vodafone Arena’nın yüksekliği 4 metre!

Beşiktaş’ın Stadı Vodafone Arena’nın avam projede onaylanan ölçülere uymadığı ve toplam ‘4 metre’ yükseltildiği belirlendi.

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

Dursun Türk: Hibrit çimini Adana stadı için de uygulayacağız!

Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, “Vodafone Arena’da uyguladığımız hibrit çimi Adana stadı için de uygulayacağız” dedi

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi için görüşmelere başladı!

Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nı açtıktan sonra diğer büyük hedefi olan üniversite projesi için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Orman, proje için Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga’yı ziyaret etti.

Vodafone Arena PLS ile Avrupa'nın en aydınlık stadı olacak!

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı!

10 Nisan'da protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı. Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena'nın açılışı için Cumhurbaşkanlığı Sarayı harekete geçti!

Yapımı tamamlanan ve 10 Nisan pazar günü yapılacak törenle hizmete girecek olan eski adıyla İnönü, yeni adıyla Vodafone Arena Stadı’nın açılışı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı harekete geçirdi.

Vodafone Arena çalışmaları bugün yerinde incelenecek!

Vodafone Arena için geri sayım devam ederken, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Kulüpler Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Hayri Baraçlı çevre düzeni çalışmalarını yerinde görmek için stad incelenecek

vodafone arena için kredi kullanıldımı Haberi

vodafone arena için kredi kullanıldımı


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, inşaatı devam eden Vodafone Arena ile ilgili, "Stat inşaatı, kredi kullanılmadan, kulübün öz kaynaklarıyla yapılıyor" dedi.


BJK TV’ye konuşan Orman, stat inşaatının kredi kullanılmadan, kulübün öz kaynaklarıyla yapıldığını hatırlattı. Orman, "Zeminin çok altına indik ki stadyum şehrin insanlarını rahatsız etmesin. Bu ay sonu, eski ismiyle kapalı tribünden çıkıp eski açık ve yeni açık tribüne ağırlık verilecek. Hızla gidiyoruz ancak zorlanıyoruz da. Çünkü burası büyük bir alan ve büyük bir yatırım. Şu ana kadar Beşiktaş Kulübü, tüm bunları kredi kullanmadan yaptı. Yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz" diye konuştu.


Vodafone Arena'da Şampiyonlar Ligi maçlarını oynamak için çok istekli olduklarını da ifade eden Fikret Orman, sözlerine şöyle devam etti:


"Avrupa’nın en büyük kupasında mücadele etmek beni ve taraftarlarımızı heyecanlandırır. Bu...