20 / 04 / 2024

Voyage Adalıyalı Kissebükü Koyu projesi

Voyage Adalıyalı Kissebükü Koyu projesi

Etstur patronu Mehmet Ersoy'un sahibi olduğu Voyage, Bodrum Adalıyalı'da Kissebükü Koyu'nda yapacağı 5 yıldızlı otel projesi için bakanlıktan onayı 3 günde aldı. Projenin yapılacağı alanın 85 bin metrekaresi orman alanında kalıyor.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

Villa Serander Yalıncık satışta! Yeni Proje...

Serander Mimarlık tarafından inşa edilen Villa Serander Yalıncık satışa çıktı. İşte Villa Serander Yalıncık projesine ilişkin tüm detaylar...

Ev sahipleri 'Boş Ev Vergisi'ne de çözüm buldu! Yeni trend eşyalı kiralık daire!

Son günlerde gündemden düşmeyen "Boş ev vergisi" konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Ev sahipleri henüz şartları bile belli olmadan boş ev vergisine yakalanmamanın yolunu eşyalı kiralık dairede buldu. İşte detaylar...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Et fiyatları çıldırdı, kasaplar isyan etti: Zammı biz yapmıyoruz!

Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, kırmızı et fiyatlarında iki ay içerisinde yüzde 100'lük artışın müşterileri olumsuz etkilediğini belirterek, "Et fiyatlarını kasapların artırdığı düşünülüyor ama yapılan zamlar bizim de zararımıza” dedi.

Et fiyatları rekora gidiyor! Yetkililer uyardı.. Önlem alın!

Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, kırmızı et ücretlerinde iki ayda yaşanan  yaklaşık yüzde 100'lük yükselişin kasapları ve müşterileri negatif etkilediğini söyledi.

Hangarlar Hafriyat İnşaat Elektronik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangarlar Hafriyat İnşaat Elektronik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Yalçın Köse tarafından kuruldu.

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yalçın Kılınçarslan tarafından kuruldu.

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!

SBK Holding'in iştiraklerinden olan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık'ın hala merkez ofis olarak kullandığı yalı satılıyor. Yalı için 60 milyon TL başlangıç bedeli belirlendi.

Koronavirüs Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talebi artırdı! 

Koronavirüs salgınının Türkiye'de de etkisini göstermesi üzerine ve en çok vakanın İstanbul'da görüldüğünün açıklanması üzerine, İstanbul'da yaşayan birçok vatandaş sakin bölgelerdeki evlere gözlerini çevirdi. Bu süreçte Sarıyer Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talep arttı...

Kissebükü oteli projesinin imar planı mahkeme kararıyla iptal edildi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bodrum Kissebükü Koyu'nda, alan genişleterek yaptırdığı yeni imar planı, Muğla 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi...

Voyage Adalıyalı Kissebükü Koyu projesi Haberi

Voyage Adalıyalı Kissebükü Koyu projesi


Voyage Oteller Grubu, Bodrum Çiftlik Adalıyalı mevkiinde yer alan Kissebükü Koyu projesine başlıyor. 45 milyon TL yatırımla yükselen Voyage Kissebükü Koyu otel projesi 105 bin 657 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay verilen Voyage Kissebükü Koyu firma, Turizm Yatırım Belgesi ve inşaat ruhsatı alacak. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra Kissebükü Koyu'nda inşaat çalışmaları başlayacak.


Voyage Kissebükü Koyu projesi 490 odalı 1000 yatak kapasiteli olarak planlandı. Voyage Kissebükü Koyu projesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis edilen arazi dışında, kalan 85 bin metrekaresi orman alanında yer alıyor. 85 bin metrekarelik orman alanı için Orman Genel Müdürlüğü'nden turizm amaçlı olarak projeye tahsis edildi.


Voyage Kissebükü Koyu projesinin imar planı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılıyor. Voyage Kissebükü Koyu projesi kapsamında...