29 / 03 / 2024

Voyage Kissebükü Koyu Otel alanı

Voyage Kissebükü Koyu Otel alanı

Etstur patronu Mehmet Ersoy'un sahibi olduğu Voyage, Bodrum Adalıyalı'da Kissebükü Koyu'nda yapacağı 5 yıldızlı otel projesi için bakanlıktan onayı 3 günde aldı. Projenin yapılacağı alanın 85 bin metrekaresi orman alanında kalıyor.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!

Cengiz İnşaat tarafından Ekim 2022 yılında inşaatı başlanan projenin çalışmaları Aralık'ta iptal edilmişti. Cennet Koyu'ndaki inşaat çalışmaları yeniden başlatıldı. İşte ayrıntılar...

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

Akvaryum Koyu'nun imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu!

Akvaryum Koyu ile Çanak Limanı arasında yer alan 99 dönümlük bakir arazinin 7 dönümlük bölümünün imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu...

Burgazada'daki Madam Martha Koyu'nun kiralama ihalesine tepki!

İstanbul'da Adalar ilçesinde Burgazada'da bulunan ve 1. Derece SİT alanı olan Madam Martha Koyu, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından “açık teklif usulü” ihaleyle kiralamaya sunulacak.

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Didim’deki Manastır Koyu'nun yapılaşma hakkı artırıldı mı? 

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, son günlerde sık sık gündeme gelen Didim’deki Manastır Koyu ile ilgili bazı çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sinpaş Kızılbük Marmaris'te Anneler Günü'ne özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından Marmaris'in İçmeler mevkii Kızılbük Koyu'nda hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Marmaris projesinde yüzde 5 indirim kampanyası başladı...

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Voyage Kissebükü Koyu Otel alanı Haberi

Voyage Kissebükü Koyu Otel alanı


Voyage Oteller Grubu, Bodrum Çiftlik Adalıyalı mevkiinde yer alan Kissebükü Koyu projesine başlıyor. 45 milyon TL yatırımla yükselen Voyage Kissebükü Koyu otel projesi 105 bin 657 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay verilen Voyage Kissebükü Koyu firma, Turizm Yatırım Belgesi ve inşaat ruhsatı alacak. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra Kissebükü Koyu'nda inşaat çalışmaları başlayacak.


Voyage Kissebükü Koyu projesi 490 odalı 1000 yatak kapasiteli olarak planlandı. Voyage Kissebükü Koyu projesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis edilen arazi dışında, kalan 85 bin metrekaresi orman alanında yer alıyor. 85 bin metrekarelik orman alanı için Orman Genel Müdürlüğü'nden turizm amaçlı olarak projeye tahsis edildi.


Voyage Kissebükü Koyu projesinin imar planı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılıyor. Voyage Kissebükü Koyu projesi kapsamında...