23 / 04 / 2024

yakutiye narmanlı mahallesi kentsel dönüşüm

yakutiye narmanlı mahallesi kentsel dönüşüm

Erzurum Merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Taş Mescit, Hacıcuma ve Narmanlı Mahallesi'nin bir bölümünü kapsayan ilk etap kamulaştırma çalışmalarında yüzde 20'lik alan kaldığını açıkladı...

Yakutiye Belediyesi'nden Erzurum'da satılık arsa!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nden 24.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

T.C. Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 24 milyon 326 bin 158 TL'ye satıyor...

TOKİ Erzurum Yakutiye'de 386 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Gölbaşı Mahallesi'nde 386 yeni konut inşa edecek.

Erzurum Yakutiye'de 56.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi 30 Ekim'de!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediyesi, Cuma Mahallesi sınırları içerisinde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İhale 30 Ekim'de yapılacak..

Erzurum Yakutiye'de 56.7 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığı tarafından Yakutiye İlçesi Hacı Cuma Mahallesi sınırları içerisinde kat karşılığı inşaat işi ihale ediliyor..

Erzurum Yakutiye'de 6.8 milyon TL'ye kat karşılığı satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye İlçesi, Çırçır Mahallesi'nde yer alan 4 bin 142 metrekare büyüklüğündeki arsa, kat karşılığı satıyor...

Erzurum Yakutiye'de 18.8 milyon TL'ye satılık 7 işyeri!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediyesi, Rabiaana Mahallesi'nde yer alan 7 işyerini satıyor. İşyerleri için ihale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Erzurum Yakutiye'de 24.8 milyon TL'ye satılık 36 konut ve 7 işyeri!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığı, Rabiaana Mahallesi'nde bulunan 36 daireyi ve 7 işyerini satışa çıkardı. İhaleleri 6 Ocak'ta yapılacak gayrimenkullerin toplam bedeli 24 milyon 867 bin 850 TL olarak belirlendi.

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Belediye Başkanı Ali Korkut'tan, Yakutiye Belediyesi’nin kentsel dönüşümü hakkında bilgi aldı. Başkan Korkut, Hacıcuma, Taş Mescit, Narmanlı, Kadana mahallelerinde kentsel dönüşümün sürdüğünü anlattı.

Erzurum İstasyon Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Erzurum Yakutiye'nin İstasyon Mahallesi'nde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Erzurum Yakutiye Kavak'ta acele kamulaştırma yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Erzurum Yakutiye ilçesine bağlı Kavak Mahallesi'nde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yakutiye kentsel dönüşümü devam ediyor!

Yakutiye'nin kentsel dönüşümü devam edivor Belediye Başkanı Ali Korkut, yüzde 30 civarında bakiyesi kalan Hacıcıınıa. Taş Mescit ve Narmanlı mahallelerinde kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Yakutiye'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Yakutiye Belediyesi Hacıcuma, Taşmesit ve Narmanlı mahallelerinde kamulaştırma ve yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Hacıcuma, Taş Mescit ve de Narmanlı mahallelerinde kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının sürdüğü söylendi.

yakutiye narmanlı mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

yakutiye narmanlı mahallesi kentsel dönüşüm


Erzurum merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hacıcuma Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinin yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.


Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Taş Mescit, Hacıcuma ve Narmanlı Mahallesi'nin bir bölümünü kapsayan ilk etap kamulaştırma çalışmalarında yüzde 20'lik alan kaldığını açıkladı. Korkut, yıl içerisinde söz konusu alanın temizlenerek inşaat yapımına hazır hale geleceğine vurgu yaparak "Hacıcuma Mahallesi bu yıl tamamlayarak güzel bir yapılaşma için hazır konuma gelecek. Hacıcuma ve Taş Mescit, Erzurum'un yüzük kaşı. Bu değeri koruyacağız." dedi.


Mehdiefendi Mahallesi'nde 51 dönüm, Hasanibasri Mahallesi'nde 29 dönüm alanı virane görüntülerden temizleyerek kentsel dönüşümün elle tutulur hizmetini gerçekleştiren Ali Korkut, yeni dönemde de dönüşüme devam edeceklerine değindi. Hacıcuma ve Taş Mescit Mahallesi'ni kapsayan, toplam 233 bin metrekare alandan oluşan dönüşüm çalışmalarının yıl içerisinde de devam edeceğini...