19 / 03 / 2024

yalılar ve fiyatları

yalılar ve fiyatları

1936 yılında Boğaziçi prestijini kaybediyormuş . Belediye Boğaz'daki bütün kiralık köşkler, yalılar üzerinde bir çalışma yaparak küçük bir risale yayınlamış. Boğaz'ın en ucuz yalıları Çengelköy'deymiş. Emirgan'da 10 odalı köşklerin kirası 15 liraymış.

1938'de 'Boğaz'ın süsü' olarak nitelendirilen Bebek ve İstinye arasındaki yalılar için yıkım kararı! 

1938 yılında Bebek ve İstinye arasındaki sahada yeni yol istikametinden dolayı burada bulunan yalıların yıkılmasına karar verilmiş. 

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

Arsayla vatandaşlığa 'konut' ayarı geldi: Konut ve arsa fiyatları düşer mi?

Yabancıya vatandaşlık şartına, geçen günlerde yeni bir düzenleme yapıldı. Daha önce, “En az 400 bin dolar veya karşılığı tutarındaki taşınmaz” düzenlemesi, “Arsa üzerinde yapılı taşınmaz” şeklinde yenilendi. Peki bu düzenleme satışları ve fiyatları nasıl etkiler?

İBB’den yeni hamle! Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları için harekete geçti!

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının İBB’nin elinden alınıp Hazine’ye devredilmesinden sonra büyükşehirin başlatmış olduğu hukuki süreçte kapanan dosya yeniden açıldı. İBB’nin başvurusu üzerine yeniden açılan dosyada konu ile ilgili son kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu verecek.

Vesen Yönetim Kurulu Palazoğlu: Vesen Yalıları projesi, deniz manzarası ve bahçe keyfini bir arada sunuyor!

Tuzla'da, Vesen Yapı tarafından inşa edilen "Vesen Yalıları"nda satışlar devam ediyor. 158 yalı dairesinin şimdiden yüzde 80 satışı tamamlandı. Projenin Mart 2024’te teslimi yapılacak.

Vesen Yalıları'nda 24 aya varan vade farksız ödeme fırsatı!

Vesen Yalıları projesinde 24 aya varan vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Vesen Yalıları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Vesen Yalıları, ‘yalı dairesi’ konsepti ile Tuzla Mercan’da!

İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi Vesen Yalıları, Tuzla Mercan’da yalı yaşamı sunuyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay vadeli konut kredisi ile satılan daireler 2024 yılında teslim edilecek.

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

Araba alacaklara müjde! Genç araçların fiyatları geriliyor! Hemen bakın!

sahibindencom’da yayınlanan ilan verilerinden hazırlanan sahibindex Eylül Vasıta raporunda yer alan detaylara göre; son iki aylık dönemde model yılı 2019 ve sonrası olan araçların fiyatlarında yaşanan toplam düşüş yüzde 2 olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Arnica'dan blender setleri, doğrayıcılar ve mini robotlarda yeni ürünler! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Küçük ev aletlerinin vazgeçilmez markası Arnica yeni ürünlerini internet sitesi ve mağazalarında satışa sundu. Blander setleri, doğrayıcılar ve mini robotlardan oluşan yeni ürünler birbirinden kullanışlı ve şık tasarımlarının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. İşte Arnica 16 Eylül 2022

Fehime ve Hatice Sultan yalıları İBB'nin elinden alındı! 

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) alınarak Hazine'ye devredildi.

THY’den Ekrem İmamoğlu'na Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları yanıtı: İddialar gerçeği yansıtmıyor!

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

yalılar ve fiyatları Haberi

yalılar ve fiyatları

BOĞAZİÇİ SÖNÜYOR

Boğaziçi'nde aylığı 4 liraya 12 odalı yalılar...


18 odalı eski sefaret binalarının seneliği 300-400 lira.


 

Son zamanlarda herkesin dilindedir: >>Boğaziçi sönüyor... Boğaz'daki bütün yalılar, kiralık köşkler, kiralık evler üzerinden bir tedkik yapmıştır. Bu sene kiralık olan yalıların, köşklerin, evlerin kaçar odalı, kaçar para olduğunu gösteren bir de küçük risale neşretmiştir.

Bu risaleye nazaran Boğaz'da yalılar, köşkler son derece ucuzdur. Yapılan tetkike göre Boğaz'ın köşk ve yalı cihetinde en ucuz yeri Çengelköy'dür.

Burada 12 odalı büyük yalıların aylık kirası dört, 15 odalı...