29 / 03 / 2024

yapı konut inşaat

yapı konut inşaat

Yatırımını ve yönetimini gerçekleştirdiği Prime Mall alışveriş merkezlerinin yanı sıra Dumankaya ve Yapı Konut İnşaat ortaklığında hayata geçecek olan 'Ritim İstanbul' projesi için kiralama ve yönetim hizmeti sağlayacak.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Saraç Konut Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraç Konut Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli  ile Güngör Saraç tarafından kuruldu.

2022 konut inşaat maliyet bedelleri!

2022'de uygulanacak inşaat maliyet bedelleri bugün itibariyle resmen belli oldu. İşte 2022 konut inşaat maliyet bedelleri...

Konut inşaat maliyet bedelleri 2022!

2022 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri bugün belli oldu. İşte konut inşaat maliyet bedelleri 2022...

Rusya’da konut inşaatı Ekim'de 55 milyon metrekareye düştü!

Rusya’da 2020 yılının 10 ayında konut inşaatı 2019 yılının aynı dönemine göre yüzde 1,1 düşerek, 55 milyon metrekareye geriledi.

Ert Yapı Market inşaat malzemelerini tek çatı altında satıyor!

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ert Yapı Market, inşaat malzemelerinin satışını tek bir çatı altında topluyor. Ve bu işte sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel ekonomik krizin etkisine rağmen konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

yapı konut inşaat Haberi

yapı konut inşaat

Dünya genelinde 15 ülkede faaliyet gösteren ve 2007 yılından beri Türkiye'de Prime Mail İskenderun, Prime Mail Antakya ve Prime Mail Gaziantep alışveriş merkezlerinin sadece yatırımını yapmakla kalmayıp, tüm yönetimini de üstlenen Prime Development, sahip olduğu tecrübe ve birikimini farklı yatırımcılara ait projelerde; proje-konsept geliştirme, mimari danışmanlık, kiralama, yönetim hizmetleri olarak sektöre sunuyor. 


Dumankaya İnşaat ve Yapı Konut ile gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde Ritim İstanbul projesinin işlevsel konsept geliştirme, mimari danışmanlık, kiralama, yönetim hizmetini üstleniyor. Ayrıca Dumankaya tarafından, Kartal sahil yolunun en prestijli butik projesi olarak gerçekleştirilen "Horizon" projesi için işlevsel konsept geliştirme, kiralama ve yönetim danışmanlığı yapacak. 

Yatırım ve işletmesini yaptığı üç alışveriş merkezinde 500'den fazla kiracısı ile sağladığı uyumlu çalışma ve iletişim dengesi ile sektörde yenilikçi bir süreç başlatan, yatırımcı reflekslerini...