28 / 03 / 2024

yatak ve teknolojileri fuarı istanbul

yatak ve teknolojileri fuarı istanbul

Mobilya sektörü tarafından merak ve ilgi ile beklenen ve tüm sektöre açık olarak, ücretsiz ziyaret edilebilecek, “Sleep Well Expo - Yatak Ana sanayi, Yan sanayi, Makine ve Ekipmanları Fuarı”, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı...

Eurofoods Gıda Genetiği Ve Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Eurofoods Gıda Genetiği Ve Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çökmez tarafından kuruldu.

Yuva kuracaklar yatak ve baza hediyeli bu düğün paketi tam size göre! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Yeni ev kurmak yeni bir düzen kurmak gibidir. Yeni evinize ve yeni düzeninize gerekli olan eşyalar işte bu pakette. Grand düğün paketi alana yatak+baza hediye. İşte haberin detayları.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabı açılış için gün sayıyor!

Sağlık Bakanı Koca yaptığı açıklamada yenilenen, kapasitesi büyütülen Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabının, 758 yatak ve 27 ameliyathanesiyle yakında hizmete gireceğini müjdeledi.

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı 18 Haziran'da!

Dünyada ilk 5’te yer alan Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’nci kez kapılarını açacak.

Modular Dynamıcs İnşaat Ve Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Modular Dynamıcs İnşaat Ve Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmed Fatih Akbulut ve Ahmet Görür ortaklığında kuruldu. 

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 28 Şubat'ta başlıyor!

ÇATIDER Demos Fuarcılık “Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı” nı hayata geçirmek için imza attı. Fuar, 28 Şubat – 2 Mart 2019 tarihleri arasında ‘İstanbul Kongre Merkezi’nde açılacak.

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı açıldı!

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı bugün açıldı, fuarda Uzertaş inovatif ürünleri yoğun ilgi gördü

Uzertaş Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda!

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. 55 yıldır boya sektöründe faaliyet gösteren Uzertaş, fuara katıldı.

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

yatak ve teknolojileri fuarı istanbul Haberi

yatak ve teknolojileri fuarı istanbul


Türkiye’nin ilk ve tek “Sleep Well Expo-Yatak Ana sanayi, Yan sanayi, Makine ve Ekipmanları Fuarı”, İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı.


Mobilya sektörü tarafından merak ve ilgi ile beklenen ve tüm sektöre açık olarak, ücretsiz ziyaret edilebilecek, “Sleep Well Expo - Yatak Ana sanayi, Yan sanayi, Makine ve Ekipmanları Fuarı”, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Türkiye’de son yıllarda gelişen hastane ve otel projelerinin en önemli ihtiyaç kalemlerinden biri olan yatak ve ekipmanları bu yıl ilk kez düzenlenen Sleep Well Expo Fuarı’nda sergilenecek.


Sleep Well Expo Fuarı’nı, Türkiye’nin dört bir yanından otel, hastane, öğretmen evi, askeri birlikler gibi toplu yatak ihtiyacı olan kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından satın alma yetkililerinin de ziyaret etmesi bekleniyor.


Yatak ve Teknolojileri sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması olmayı...