29 / 03 / 2024

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Asıl yatırım ülkenin ihtiyacı olduğu zamanlarda yapılmalı. Bu YDA meselesi değil, bu memleket meselesi” dedi.

Hüseyin Arslan'dan, Mehmet Özhaseki yorumu!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Sayın Mehmet Özhaseki’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak seçilmesine yönelik açıklamada bulundu. işte o açıklama:

YDA Group'a Bonds and Loans Türkiye Ödülleri'nden 6 ödül!

YDA Group'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, 100'den fazla anlaşmanın başvurduğu ve 13 ülkeden 3 bin kişinin oy kullandığı yarışmada 200 milyon liralık tahvil ihracı ile "Yılın Yerel Tahvil Bono İhracı" kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

YDA Group, Kazakistan projelerini devam ettirecek!

YDA Group'un yurtdışı faaliyetlerindeki en önemli kilometre taşını Kazakistan oluşturuyor. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, yaptıkları pazar araştırmasında Kazakistan'da yatırım yapmanın önemini gördüklerini belirtti.

YDA İnşaat'tan Türk Lirası'na ilk yatırım!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, EBRD'nin ilk kez bir reel sektör ihracına katılarak ihracın yüzde 20'sini tek başına almasının, sadece firmalarına değil ülkeye duyulan güvenin göstergesi olduğunu söyledi.

Türkiye'de Yatırım Paneli'nin ikincisi Londra'da gerçekleştirildi!

YDA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'de Yatırım Paneli'nde Türkiye'de ekonomik istikrar, borçlanma maliyeti, sermaye piyasaları yoluyla yatırım, devlet kamu kredibilitesi, derecelendirmenin ana faktörleri gibi konular tartışıldı...

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Yu Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gül tarafından kuruldu.

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Nokta Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nokta Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri ve İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu. 

YDA Grup, cirosunu yüzde 20 artıracak!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini ifade etti.

YDA Group'a Finans Oscarları'ndan 3 ödül!

Uluslararası Bonds & Loans Türkiye Ödülleri'nden YDA Group'a iki birincilik bir ikincilik ödülü geldi. YDA Group, “Yılın En İyi Tahvil İhracı”, “Yılın Proje Finansmanı” ve “Yılın Altyapı Finansmanı” ödüllerini aldı.

EgeYapı Group, 3 yılda 8 yeni proje yapacak!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 2023 vizyonları doğrultusunda 3 yılda 8 yeni proje yapacaklarını söyledi.

Enkay Group 2016 büyüme hedefini gerçekleştirdi!

Enkay Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pınar Topbaş, "2016 başında yüzde 85 büyüme hedeflemiştik ve hedefimizi gerçekleştirdik. 120 milyon TL ciroya ulaşıyoruz" diyor.

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan Haberi

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan

Darbe girişiminin ardından, OHAL ilan edilip S&P’nin Türkiye’nin notunu düşürmesinden sonra 200 milyon liralık tahvil ihracına çıkan ve 250 milyon liralık talep alarak piyasalara büyük moral veren YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Asıl yatırım ülkenin ihtiyacı olduğu zamanlarda yapılmalı. Bu YDA meselesi değil, bu memleket meselesi” dedi.


YDA Group en uzun vadenin 3 yıl olduğu Türkiye Borçlanma Araçları Piyasası’nda, 4 yıl uzun vadeli, düşük faizli, 200 milyon liralık tahvil ihracına 250 milyon lira talep almıştı.


Daha fazla istihdam


Türkiye’nin dinamiklerinin çok hızlı değiştiğini ve çabuk ayağa kalkan bir ülke olduğunu kaydeden Arslan, “15 Temmuz akşamı İstanbul’daydım. Cumartesi sabahı burada olan bir yabancıya ‘burada darbe teşebbüsü oldu’ desen, kimse inanmaz. Türkiye’nin ‘11 Eylül’ü olmasına rağmen cumartesi hiçbir şey yok. Pazartesi piyasalar...