29 / 03 / 2024

YEM in düzenlediği konferans

YEM in düzenlediği konferans

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen, inşaat sektörünün yapı taşı konutu, tüm boyutlarıyla ele alan ve bu yıl "Önemli olan büyüklük mü?" sorusuna yanıt arayan 5. Konut Konferansı başladı.

Limak, Karayipler’deki havalimanı ihalesi için yeterlilik başvurusu yaptı! 

Limak Şirketler Grubu, Turks - Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi'nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusunda bulundu. İşte ayrıntılar...

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

CarrefourSA’da kırtasiye indirimleri fırtına gibi başladı! Beslenme çantası 199,99 TL’ye, matara 79,99 TL'ye düştü!

CarrefourSA’nın kırtasiye malzemeleri için düzenlediği indirim kampanyası bugün sona eriyor. Carrefour’da 31 Ağustos tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine 12’li keçeli kalem 64,99 TL’ye, beslenme çantası 199,99 TL’ye, matara 79,99 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Vakıfbank'tan fırsat dolu emlak kampanyası: 3+1 daire 335 bin TL'ye!

Vakıbank, 3+1 daireler için düzenlediği kampanya ile uygun fiyatlar sunuyor. Sadece 335 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün. Detaylı bilgi için Vakıbank'ın resmi internet sitesine başvurabilirsiniz.

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Başvuranların hesabına şimdi yatırılıyor! Acil nakit ihtiyacı olanlara 30 bin TL müjdesi resmen geldi!

Ziraat Bankası 30.000 TL'ye kadar hızlı kredi imkanı sunuyor. Ziraat Bankası, acil nakit ihtiyacı olan müşterileri için düzenlediği kampanya ile cazip faiz oranları ve 36 vade imkanı sunmaktadır. Ziraat Bankası 30.000 TL hızlı kredi başvuru sayfası burada...

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı 716 konutu için 763 milyon TL! İhaleyi Yılkanur İnşaat aldı!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahında TOKİ’nin etaplar şeklinde hayata geçireceği toplu konutlar için ilk imzalar atıldı. TOKİ’nin Arnavutköy Baklalı’da 716 konuttan oluşan 2’nci etap için düzenlediği ihale 763 milyon Türk Lirası bedelle sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

THY New York borsasında açılış zilini çaldı!

Türk Hava Yolları (THY), New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na yükselişi için düzenlediği etkinlikte açılış zilini çaldı.

Emekli promosyonunda son 24 saat! 10 bin TL almak için acele edin! Hemen bakmayan, bin pişman!

Bankaların emekliler için düzenlediği promosyon yarışında sonra geliniyor. Kampanya tutarı 10 bin liraya yükseldi. Son 24 saat kaldı! Hemen siz de faydalanın, bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Hepsiburada, Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel kampanya düzenledi! İşte 25 Eylül 2022 çizgi roman fiyatları

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Huawei Nova 9'a 1000 TL indirimde son gün! işte 2022 Mart fiyat listesi...

Huawei'in düzenlediği kampanyanın son günü, sakın kaçırmayın! Huawei, Nova 9'a bin lira indirim yaptı! Peki, Huawei Nova 9 fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Binalara neden yalıtım yapılmalı?

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği konusuna ilişkin kamuoyunda bilgi oluşturmak, farkındalık yaratmak için düzenlediği Anadolu Buluşmaları'nın 19. Adana'da yapıldı.

DAP Yapı Ayazağa projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO’nun Sarıyer'dekiTürk Telekom Arena’ya komşu arsası için düzenlediği ihaleyi DAP Holding’in iştirak şirketi Eltes İnşaat kazanmıştı. Şirket ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

YEM in düzenlediği konferans Haberi

YEM in düzenlediği konferans

Konferansta 5 büyük kente ait konut araştırmasının sonuçları açıklanırken, dünyaca ünlü mimarlar da konut sektöründeki trendlere ilişkin görüşlerini paylaştı. 

Alım seçenekleri Kadınlar site dedi Şehirlere göre tercih Yaşamak için konut GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Neşecan Çekici, GYODER'in Konut Konferansı için yaptırdığı, beş kenti kapsayan ve alım kararlarını ortaya çıkarmayı hedefleyen araştırmanın sonuçlarını açıkladı. 

Çekici, katılımcıların yüzde 72'sinin 5 yıl içinde konut sahibi olduğunu, yüzde 28'inin de önümüzdeki 5 yılda konut sahibi olmayı hedeflediğini aktardı. Kadınlarda site için ve müstakil ev tercihinin ön planda olduğunu belirtti. 

Çekici şehirlere bakıldığında ise, Gaziantep'te apartman dairesi, Bursa ve Samsun'da site içi apartman dairesi, İzmir'de müstakil ev, Konya'da ise site içinde müstakil ev talebinin öne çıktığına işaret etti. 

Katılımcıların yüzde 86'sının yaşamak için konut almak istediğini söyleyen Çekici,...