26 / 04 / 2024

yemen seyahat uyarı

yemen seyahat uyarı

Yapılan uyarıda, Yemen’de kamu düzeninin son günlerde önemli ölçüde bozulması nedeniyle, mücbir sebebi olmayan vatandaşların bu ülkeye seyahat etmekten imtina etmeleri, ülkede bulunan vatandaşların ise ayrılmaları tavsiye edildi.

Eymen Taha Turizm Seyahat İnşaat Ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Taha Turizm Seyahat İnşaat Ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yemen Erdin tarafından kuruldu. 

Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feyzi Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Evren Mahallesi, Yıldız Sokak'ta kuruldu.

ABD'den 'dünya geneli'nde seyahat uyarısı!

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada IŞİD, El Kaide ve bağlantılı örgütlerin kaçırmalar yoluyla finansal gelir elde etme girişimlerinin artması nedeniyle, denizaşırı seyahate çıkacak tüm Amerikalılara dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu

İzmirgaz'dan doğalgaza geçmek isteyenlere uyarı!

İzmirgaz, doğalgaz taleplerinin yoğunlaşmaya başladığı bu dönemde, olası sorunları en aza indirmek üzere bir dizi uyarı yayınladı. İzmirgaz, özellikle de yetkisiz firmalara dönüşüm yaptırılmamasını istedi.

İstanbul için şiddetli yağış uyarısı!

İstanbul için şiddetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve de AKOM meteoroloji biriminin hava tahmin raporlarına göre, bu gece yarısından itibaren İstanbul şiddetli yağışların etkisi altına girecek.

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hava tahmin raporlarına göre kentin şiddetli yağışların etkisi altına gireceğini duyurdu. Hava sıcaklıklarının da 5 ile 8 derece birden azalması bekleniyor uyarısı yapıldı.

İstanbul'a yağmur uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece ve yarın İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ ve Balıkesir'de kuvvetli yağış uyarısında bulundu. İşte yurdun batı bölgeleriyle ilgili olarak meteorolojiden yapılan açıklama...

İber Turizm Otelcilik Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İber Turizm Otelcilik Seyahat Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Erdinç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde Fatih, Alemdar Mahallesi, Çatalçeşme Sokak'ta kuruldu.

Hükümetin zirvesinden inşaat uyarısı!

Ali Babacan 5. Uluslararası İstanbul Finans Zirvesi’nin sabah oturumunda soruları yanıtladı. Hükümetin zirvesinden inşaat uyarısı geldi. Babacan, inşaat sektöründe bir gecede, bir kalem değişikliğiyle oluşan "ölçüsüz rantlara" dikkat çekti.

Meteoroloji'den 4 il için yağış uyarısı!

Konya, Aksaray, Karaman ve Niğde için sağanak uyarısı yapıldı. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölgenin 16 Eylül Salı gününden itibaren yağışlı ve serin havanın etkisine gireceğinin tahmin edildiği belirtildi.

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi, Bayazıt Kuşçu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Aidatını ödemeyen kat malikine uyarı yazısı!

Kat malikleri apartmandaki ortak giderlerine ve bunlar için toplanacak avansa eşit olarak katılmak ile yükümlü oluyor. Bu yükümlülüğünü yerine getirmeyenlere, yönetim uyarıda bulunabiliyor. Peki, aidatını ödemeyen kat malikine uyarı nasıl yapılır?

Leo turizm Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Leo turizm Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi, Mehmet Cömert Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de Şişli, Gülbahar Mahallesi, Meriç Plaza'da kuruldu.

yemen seyahat uyarı Haberi

yemen seyahat uyarı


Dışişleri Bakanlığı, Yemen'deki gösteriler nedeniyle Türk vatandaşlarına bu ülkeye seyahat etmekten kaçınmaları, bu ülkede bulunan vatandaşlara ise oradan ayrılmaları için uyarıda bulundu.


Dışişleri Bakanlığı'nın seyahat duyurusunda, Yemen’de kamu düzeninin son günlerde önemli ölçüde bozulması nedeniyle, mücbir sebebi olmayan vatandaşların bu ülkeye seyahat etmekten imtina etmeleri, halen bu ülkede bulunan vatandaşların ise ayrılmaları tavsiye edildi.


Türk vatandaşlarının her halükarda şahsi güvenlikleri için gerekli tüm tedbirleri almaları ve her koşulda müteyakkız bulunmaları, bu bağlamda olası çatışma mahallerinden ve kalabalıklardan uzak durmalarının önem taşıdığı belirtilen açıklamada, "Vatandaşlarımızın, bakanlığımız ve Sana Büyükelçiliğimizce yapılabilecek uyarı ve duyuruları takip etmeye devam etmeleri yararlı olacaktır" denildi. 


Açıklamada, Yemen'de bulunan Türk vatandaşlarının Sana Büyükelçiliği ile bakanlığın konsolosluk çağrı merkezine başvurmalarının mümkün olduğu kaydedildi. 


Yemen'de yönetim karşıtı Şii Husi hareketi, hükümetin görevden...