19 / 04 / 2024

Yeni Ulus Siteside icradan satılık daireler

Yeni Ulus Siteside icradan satılık daireler

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde yer alan gayrimenkul İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 9 Aralık 2014 günü saat 14:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Şeyma Subaşı Ulus'a taşındı!

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından birlikte oturdukları evden ayrılan 29 yaşındaki Şeyma Subaşı Ulus'ta beğendiği eve taşındı. Subaşı, yeni evini de takipçileriyle paylaştı.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Ulus Devlet Hastanesi Pursaklar'a taşınacak!

Başkent’in en önemli hastanelerinden biri olan Ulus Devlet Hastanesi, Pursaklar’da inşa edilen yeni devlet hastanesine taşınacak. Rüzgarlı Sokak’ta bulunan hastane hizmete kapatıldı.

Yeni Ulus Meydanı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Ankaralıların ilk defa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan duyduğu ve öncelikli projeler arasında bulunan “Yeni Ulus Meydanı Projesi” için sondaj çalışmaları başladı.

Seba İnşaat'tan 3 yeni proje geliyor!

Seba İnşaat Ulus, Cendere ve Tarabya'da 3 yeni projeye başlayacak. 2018'de satışa sunulacak projelerde yakın zamanda çalışmalar başlayacak.

Yıldırım'ın kentsel dönüşümünde yeni aşama başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 150 bin kişinin yaşadığı Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesinde yeni aşamaya gelindiğini aktardı.

Ulus Belvedere Residence ön talep topluyor! Yeni Proje!

Metal Yapı Konut, Ulus Belvedere Residence projesinde ön talep topluyor. Konut ve AVM projesi olarak tasarlanan Ulus Belvedere Rezidans projesinin 350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. 

Metal Yapı Ulus Residence projesi yeni yılda satışta!

Metal Yapı Konut Beşiktaş Ulus'ta yeni proje inşa edecek. 2 blok olarak tasarlanan Ulus Residence projesinde rezidans ve otel yer alacak. Projenin yeni yılda satışa çıkması planlanıyor.

TOKİ'den Bartın Ulus'a 320 konutluk yeni proje!

TOKİ Bartın Ulus'ta yeni proje inşa edecek. 320 konuttan meydana gelecek yeni projenin ihalesi 21 Eylül'de yapılacak.

Bartın Ulus’ta 321 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından projelendirilen, Bartın’ın Ulus İlçesi’ndeki 321 adet yeni konut için hak sahipliği belirleme kurası bugün çekildi.

Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek!

Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşüme odaklandı. Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın kira ücreti tartışma yarattı!

Çekmeköy'de cumartesi günleri kurulan Ulus Pazarı esnafı, belediye tarafından yeni yapılan kapalı alana alınmak isteniyor. Alanın çok dar ve kiralama ücretlerini yüksek olduğu için buraya taşınmak istemeyen pazarcılar eylem yaptı.

Yeni Ulus Siteside icradan satılık daireler Haberi

Yeni Ulus Siteside icradan satılık daireler

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde yer alan gayrimenkul İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından  1 milyon 400 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz Yeni Ulus Sitesi'nde B-7 Blok, 4 numaralı katı ve çatı katı arası ilaveli 10 numaralı dubleks dairedir. 


Taşınmaz kalorifer tesisatlıdır. Daireye girişte antre+ koridor+ salon + 3 yatak odası+ mutfak+ kiler+ banyo wc+ balkon bölümleri yer almaktadır.



İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri;  İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Ortaköy Mahallesi, köşe başında bulunan arsa üzerinde kurulmuş olan Yeni Ulus Sitesi'nde dubleks meskenin tamamıdır.


Kıymeti: 1.400.000.00 TL

1. Satış Günü: 09/12/2014 günü 14:30 ile 14:40 arası

2. Satış Günü: 08/01/2015 günü 14:30 ile 14:40 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr...