25 / 04 / 2024

Yenişehir dükkanları

Yenişehir dükkanları

Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 460 gökdelen, apartmanlar, teras evler ve villalardan oluşacak projenin toplam alanı 453 milyon metrekare olacak.

Yeni kentsel dönüşüm yasasına 'mülksüzleştirme planı' eleştirisi! Şehir Plancıları Odası tek tek açıkladı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına 'mülksüzleştirme planı' eleştirisi geldi. Peki neden bu şekilde değerlendiriliyor? İşte Şehir Plancıları Odası'nın açıklaması... 

TOKİ resmen duyurdu! O ildeki yeni konut ve dükkanlar için beklenen tarih geldi!

TOKİ resmen duyurdu... O ildeki yeni konut ve dükkanlar için beklenen tarih geldi... Hemen bakın...

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

Diyarbakır Yenişehir'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Diyarbakır Yenişehir'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Yeni Nesil Eyüp dükkanları yüzde 10 KDV indirimiyle satışta!

Ortadoğu Grup imzasıyla Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te dükkanlar satışa sunuldu. Yüzde 10 KDV indirimiyle dükkanların satıldığı projede yüzde 1 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Manisa Yeni Han'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, boş ve pasif durumdaki dükkanları ihaleye açıyor.

Yeni Nesil Eyüp dükkanları satışta!

Yeni Nesil Eyüp dükkanları satışa yüzde 10 KDV indirimiyle satışa çıktı. 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden oluşan projede teslimler başladı. 

Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları!

Rami’deki gıda toptancıları bugün Altınşehir’de taşınacakları yeni merkezlerindeki dükkanlar için kura çekiliyorlar.  İşte Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları...

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Yenişehir dükkanları Haberi

Yenişehir dükkanları

Yenişehir projesi, 453 milyon metrekare alanda 167 milyon metrekare imar parseline sahip şekilde Kanal İstanbul'la birlikte hayata geçiriliyor. Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak kısmından önce projeden bahsedelim. 


7.5 milyon kişilik nüfusa sahip olacak Yenişehir projesinde 10 köprü ve 8 şeritli yollar yer alacak. Projede 146 milyon metrekare yeşil alan ve 78 milyon metrekare havalimanı alanı yer alacak. 


50 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Yenişehir'de 460 gökdelen, apartmanlar, teras evler ve villalar bulunacak. Projede kültür merkezi, turistik alanlar, 26 milyon ağaç, apart otel, marinalar, serbest bölge ve 210 bin araçlık otopark bulunacak. 


Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak?

Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak sorusunun yanıtı şu şekilde;  Etüt çalışmaları başlatılırken, sadece konut ve ticaret alanları 68...