29 / 03 / 2024

yenişehir projesi nerede kuruluyor

yenişehir projesi nerede kuruluyor

İstanbul'dan sonra 2. büyük şehir olacak Yenişehir projesinde doğu ve batı yakası köprülerle bağlanacak. 7 milyon 500 bin kişinin yaşayacağı projede köprü kısımlarında ayrıca otoparklar bulunacak.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Evleri kuraları ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 evler için kaç TL ara ödeme yapılacak?

Yenişehir Evleri projesi için başvurular 2 Haziran 2023 tarihinde sona ermişti. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Evleri kuraları ne zaman? İşte ayrıntılar...

THY Emlak Konut Arnavutköy kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 konut isim listesi belli oldu mu?

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri projesi ile ilgili yeni gelişmeler merakla araştırılıyor. Peki THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? Yenişehir Evleri kura sonuçları isim listesi 1+1, 2+1, 3+1!

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir sosyal konut projesi kura çekilişi merakla bekleniyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri resmen başlıyor! Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konutun temeli atılıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci sona erdi. Yenişehir Evleri'nde Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 Projesi kura tarihi belli oldu mu? Emlak Konut Yenişehir Evleri'nde son dakika

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 Projesi kura çekimi tarihi belli oldu mu? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri'nde son dakika...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy Projesi kura tarihi belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde son dakika!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy Projesi kura tarihi belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde son dakika...

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un imzasını taşıyacak olan “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin tüm detayları belli oldu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm sorular ve yanıtı...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Eskişehir 2023 projesi detayları...

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

yenişehir projesi nerede kuruluyor Haberi

yenişehir projesi nerede kuruluyor

Yenişehir projesinin videosunun yayınlanmasıyla birlikte detayları da belli oldu. Yenişehir'de kaç köprü yer alacak sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim. 


7 milyon 500 bin kişinin yaşayacağı Yenişehir projesi,  İstanbul'dan sonra 2. büyük şehir olacak. Projenin toplam 50 milyar dolarlık yatırım bedeliyle inşa edilmesi planlanıyor. 


453 milyon metrekare alanda kurulacak olan Yeni Şehir İstanbul projesinde yeşil alan 146 metrekare, havalimanı alanı 78 milyon metrekare, yollar 108 milyon metrekare ve 167 milton metrekare imar parseli olarak belirlendi. 


Yüksek tepelerde 100 metre aralıklarla 460 gökdelenin yer alacağı Yeni Şehir İstanbul projesinde teras evler, villalar ve 2 ila 14 katlı apartmanlar bulunacak. 


Yolların 8 şeritli tasarlandığı projede apart otel, serbest bölgeler, küçük tekneler için marina, gösteri merkezi, kültür merkezi, müze ve sergi alanları yer alacak. 


Yenişehir'de kaç köprü yer...