29 / 03 / 2024

yeşilyurt Melikgazi

yeşilyurt Melikgazi

Melikgazi ile Yeşilyurt belediyesi kardeş oluyor. MELİKGAZİ Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Başkan Yardımcılan ve Birim Müdürlerinin olduğu kalabalık bir ekip ile Malatya'ya çıkarma yaptı.

TOKİ Kayseri Melikgazi Yeşilyurt başvuruları 17 Şubat'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi projesi 17 Şubat tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ'den Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi'ne 709 yeni konut!

TOKİ, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'ne toplamda 709 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi Konutları için ihale tarihi belirlendi. 

Malatya-Yeşilyurt yolu prestij yolu oluyor!

Malatya genelinde yaptığı yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarıyla yaşam standartlarını yükselten Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın önemli ulaşım akslarından birisi olan Malatya-Yeşilyurt yolunu prestij yolu haline getiriyor.

Malatya Yeşilyurt'taki imar planı değişikliği itirazları reddedildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, tta Gayrimenkul'ün Malatya Yeşilyurt ilçesi Yakınca mahallesindeki imar planı değişikliği itirazlarını reddetti. Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Nisan toplantısında imar konuşuldu!

Yeşilyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı. 2015 yılı çalışmaları ile ilgili yapılan faaliyetlerin yer aldığı Kitap “2015 Yılı Faaliyet Raporu” Meclis’te oylanarak oy çokluğu ile kabul edildi.

Malatya Tecde-Yeşilyurt yolunda üstyapı çalışmaları başladı!

Proje çalışmalarına 2015 yılının sonbahar aylarında başlanılan Tecde – Yeşilyurt yolunda değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmalarına başladı.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi toplam 7 binayı yıktı!

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılının ilk üç ayı içerisinde yol ve park çalışmalarına engel teşkil eden toplam yedi binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Hendek Yeşilyurt Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Köyleri İçmesuyu Projesi yapım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi'nin Ocak gündeminde imar var!

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ocak ayı olağan ikinci oturumunu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Başkanlığında gerçekleştirdi. Ocak ayı 1.Oturum Meclis Toplantısı'na ait karar özeti de oy birliğiyle kabul edildi.

İzmir Yeşilyurt'ta istinat duvarı çöktü!

Yeşilyurt semti Kooperatif Evleri civarında bir inşaat firmasının temel kazma çalışmaları sırasında, istinat duvarı çöktü. Üzerinde çok sayıda apartmanın bulunduğu istinat duvarının çökmesi çevre sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

Yeşilyurt İnşaat’ın projelerinde yılın son fırsatı!

İnşaat firmaları, 216’ya sayılı günler kala yılın son kampanyalarını konut alıcılarına sunuyor.Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi!

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek olan proje 27 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Etlik Yeşilyurt Camisi'nin akıbeti ne olacak?

Ankara Etlik'te bulunan Yeşilyurt Camisi, yıkılma tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle 2 yıldır kapalı. Şahsi arazi üzerinde bulunan cami 7 varisten birinin itirazı nedeniyle yeniden inşa edilemiyor.

yeşilyurt Melikgazi Haberi

yeşilyurt Melikgazi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan ziyaretçiler, Gündüzbey, Yeşilyurt ve Kaptajı gezdi. Gezi programına M ASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir'de katıldı. 


MECLİS KARDEŞ KARARI ALACAK 


Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise "Meclislerimizin karar alma koşuluyla Malatya'mızın en önemli ilçelerinden biri olan Yeşilyurt'umuzla, Melikgazi'mizin kardeş olmasını istiyoruz. 


Amacımız burada kültürel sosyal yönüyle, imar uygulamaları açısından örnek projelerle karşılıklı yararlanma ve şehrimize katkıda bulunmak" dedi. 


MALATYA KAYISISI TAKDİM EDİLDİ 


Yeşilyurt Gezisi sonrası Merkez Valisi Yavuz Eıkmen ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ında katıldığı programda Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat misafirlere Kayısı takdim etti. 


Vizyon Kent...