25 / 04 / 2024

yılan

yılan

Kanada’da bir evin bodrumu, mutfağı ve yatak odalarından toplam 102 adet irili ufaklı yılan çıktı. En uzunu 1 metre olan zararsız yılanlar, koruma altına alındı.

Kredi kart sahiplerine müjdeli haber! Yüksek mahkeme öyle bir karar verdi ki, herkes yararlanacak!

Yıllardır yılan hikayesine dönen kredi kart aidatlarının iadesi konusunda bu defa çok önemli bir gelişme yaşandı. Davaya bakan yüksek mahkeme kart sahipleri lehine karar verdi. Kart aidatınızı almak için ne yapacaksınız? Hemen bakın!

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm ihalesine bir erteleme daha!

Kocaeli'de yılan hikayesine dönen Cedit kentsel dönüşüm ihalesi yeniden ertelendi. 6 Eylül'de yapılması planlanan ihale 14 Eylül'e ertelendi. 

Fikirtepe'de ilk kazma vuruldu!

İstanbul'da yılan hikayesine dönen Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalar başladı. Projede evlerin 4 sene içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde teslimler 2023'e kadar tamamlanacak!

İstanbul Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarında sorunlar çözüme kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye girmesiyle konut teslimleri hızlandı. Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen çalışmalarda son gelinen durumu anlattı. 

Gendisano İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Elektrik Taahhüt Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gendisano İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Elektrik Taahhüt Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılan tarafından kuruldu.

Beykoz Legend Otel'in akıbeti ne olacak?

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan Legend Otel için mahkeme süreci devam ediliyor. Yılan hikayesine dönen otel hakkında henüz bir karar verilmedi.

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

Bursa 1050 Konutları'nda dönüşüm düğümü çözülüyor!

Bursa'da uzun süredir yılan hikayesine dönen 1050 Konutlar kentsel dönüşüm ile ilgili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan sevindiren haber geldi. Aktaş yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm anlaşmazlıklarının ortadan kalkacağını dile getirdi. 

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Fikirtepe halkı kentsel dönüşümden memnun!

Uzun zamandır yılan hikayesine dönen Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde mutlu sona ulaşılıyor. Mahalle sakinleri kentsel dönüşüm çalışmalarından oldukça memnun.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Turk Emlak Haber Ajansı yılan hikayesine dönen Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölgede ofis açarak mağdurlarla bir araya gelmeye başladı.

Rexx Sineması yılan hikayesine döndü: Yıkılacak mı yıkılmayacak mı?

Rexx Sineması'nın akıbeti belirsizliğini koruyor. Salonun çevresinin levhalarla korunmaya alınması üzerine yıkımın başlayacağı iddia edildi. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdıl Dara Odabaşı ise "Yıkım yok" dedi. Vakıf da, yıkımın şu an yapılmayacağını, güvenlik önlemi aldıklarını açıkladı. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" açıklamasında bulunduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi yılan hikayesine döndü.

yılan Haberi

yılan

Saskatchewan eyaletinin başkenti Regina’da aldıkları çağrı üzerine bir eve giden ekipler, evin bodrumunda çok sayıda yılanla karşılaştı.


Salthaven Doğal Hayat Merkezi Direktörü Megan Lawrence'ın açıklamasına göre, sadece Kuzey Amerika’da görülen Garter ya da Jartiyer Yılanı denilen ve insanlara zarar vermemesi nedeniyle evlerde de beslenen yılanlardan onlarcası ekipler tarafından yakalandı. Evin mutfağı ve üst katlarının aranmasıyla binadan irili ufaklı toplam 102 yılan çıkarıldı.


Lawrence, “Bu yılanlar yılın bu döneminde ortaya çıkar. Eminim o evden daha fazla yılan çıkacaktır. Çünkü bir yeri yol yaptıklarında orayı yıllarca kullanılırlar” dedi.


En uzunu 1 metre en kısası ise 22 santimetre olan yılanlar, Regina’da bir doğal hayat barınağında koruma altına...