29 / 03 / 2024

Yılmazlar Seramik Pazarlama iletişim

Yılmazlar Seramik Pazarlama iletişim

Yılmazlar Seramik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Ahmet Yılmaz, Can Murat Uçak Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Esenyurt'ta kuruldu.

Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Yalova Dora Evleri, Yılmazlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Peki Yalova Dora Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Yalova Dora Evleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Karanfilköy Proje Yönetimi Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Karanfilköy Proje Yönetimi Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Savaş Zafer Soydan tarafından kuruldu.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  Beşiktaş’ta  300 bin TL sermaye bedeli Abdurrahman Yılmaz tarafından açıldı.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Memduh Yılmazlar, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden istifa etti. Yönetim kurulunun gerçekleştirmiş olduğu 30 Nisan 2021 tarihli toplantı neticesinde, istifasının kabulüne karar verildi. 

Dragon City İstanbul Projesi için imzalar atıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap Holding ile Çinli Chinamex şirketi Dragon City İstanbul için imzayı attı...

Akdamar Yılmazlar Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdamar Yılmazlar Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Yılmaz tarafından kuruldu.

Bin Emlak Yönetimi Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Bin Emlak Yönetimi Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Can Abdik tarafından kuruldu.

Memduh Yılmazlar kimdir?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar kimdir? Memduh Yılmazlar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Yılmazlar'ın biyografisi...

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Yılmazlar Seramik Pazarlama iletişim Haberi

Yılmazlar Seramik Pazarlama iletişim

Yılmazlar Seramik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Ahmet Yılmaz, Can Murat Uçak Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Yılmazlar Seramik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi iş konusu; Seramik,fayans,yer karosu,lavabo,tuvalet,banyo küveti, armatür,su bataryaları gibi banyo ve mutfak aksesuarlarının alım satımını,ithalat ve ihracatını yapmak.


Yılmazlar Seramik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi adres: Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı, Haramidere Mevkii, No:62...