29 / 03 / 2024

Yolbulan Baştuğ Metalürji yeni yatırım

Yolbulan Baştuğ Metalürji yeni yatırım

ISO 500 sıralamasına göre Türkiye'nin en büyük 45'inci firması olan Yolbulan Baştuğ Metaluıji, 80 milyon dolarlık yatırımını hayata geçirdi. Firmanın yeni haddehanesinde yıllık 2 milyon ton sıvı çelik üretim kapasitesine sahip...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Cam tuğlalar ile inşaatta yeni bir dönem başlıyor!

İsviçre'de yaşayan bilim insanları inşaat alanında çok fazla ses getirecek yeni bir ürünle piyasaya çıktılar. Devrim niteliğinde bir malzeme olan cam tuğlalar üretilmeye başlandı. Peki cam tuğlalar nerede ve nasıl üretiliyor?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Prodya Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodya Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Utku Duman tarafından kuruldu.

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Recep Baştuğ, Garanti BBWA’da ne iş yapıyor? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor?

Recep Baştuğ Garanti BBWA’da hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Recep Baştuğ ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Düşük faizli kredi dönemi bitti: Artık yüzde 50’nin altında kredi sunmak zor

Faiz oranlarındaki yüksek artış sonucunda, oranlar yüzde 50 seviyelerine tırmanırken, kredi talebinde ciddi bir azalma yaşandı. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, insanlara artık yüzde 50'nin altında bir faiz oranıyla kredi sağlamanın gerçekçi olmadığını belirtti. 

Garanti BBVA Genel Müdürü Baştuğ: KKM’nin yarısı ancak bir yılda dönüşür!

KKM hesaplarının vadesi geldikçe yüzde 6’sının TL mevduata döndüğünü belirten Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Bu şekilde bir yıl sonunda KKM hesaplarından yüzde 45-50 gibi bir rakam erimiş olur" dedi.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Sabena Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sabena Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Yunus Baştuğ tarafından kuruldu.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Yolbulan Baştuğ Metalürji yeni yatırım Haberi

Yolbulan Baştuğ Metalürji yeni yatırım



ISO 500 sıralamasına göre Türkiye'nin en büyük 45'inci firması olan Yolbulan Baştuğ Metaluıji, 80 milyon dolarlık yatırımını hayata geçirdi. Yıllık 2 milyon ton sıvı çelik üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Yolbulan Baştuğ Metalürji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Baştuğ, "Yolbulan Baştuğ Metalürji, 80 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği yeni haddehanede üretime başladı. 

Haddehane, günlük 4 bin tonluk sıvı çeliği haddeleyebilecek kapasitede. Geniş bir ihracat ağma sahibiz. Türkiye demir çelik sektörünün üretim kalitesi, dünyaca kabul görülen bir nitelikte" diye konuştu. 

Yolbulan ve Baştuğ ailelerinin ortaklığında 2008 yılında temelleri atılan Yolbulan Baştuğ Metalürji, entegre bir tesis olmak için gereken öncelikli yatırımlarına hız verdi. 2010 yılının 6'ncı ayına kadar çelikhane yatırımım tamamlayarak çelikhaneden kütük almaya başladıklarım söyleyen Mustafa Baştuğ, "Haddehane yatırımına 2013 yılında karar...