28 / 03 / 2024

Yücel Çelikbilek Beykoz 2B imar durumu

Yücel Çelikbilek Beykoz 2B imar durumu

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgeleri 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli İmar Planları için "İmar planlarını 2/B arazilerinde kalan vatandaşlarımızı ve haklarını da gözeterek hazırladık" dedi.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi, Kasım ayının son toplantısı için Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında toplandı.

Beykoz Stadı açılış için gün sayıyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış için gün sayan Beykoz Stadı'nda incelemeler yaptı.

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

Beykoz'da tapular teslim ediliyor!

Beykoz’da yürütülen imar ve mülkiyet çalışmaları kapsamında ilçe sakinleri tapu sevinci yaşıyor. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek mahallelerde tapuları bizzat kendi dağıtıyor.

Beykoz Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Beykoz Belediyesi Meclisi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda imar konuşuldu.

İmar barışı Beykoz Belediyesi'nde masaya yatırılacak!

Beykoz Belediyesi Meclisi’nin Eylül ayı son toplantısında açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İmar barışında öngörünüm Ekim’de mecliste görüşülecek” dedi.

Beykoz'da 2 bin tapu sahiplerini buldu!

Beykoz sakinlerine tapularını dağıtan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İlçemizin tüm mahallelerinde tapuları vatandaşlarımıza teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birkaç ay içinde 2 bin tapu dağıttık." dedi.

Beykoz Baklacı’da tapu sevinci!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Baklacı Mahallesi’nde 2/B tapusunu almaya hak kazanan 100 ilçe sakini için düzenlenen törende tapuları bizzat teslim etti.

Beykoz Elmalı'da tapu sevinci!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Elmalı Mahallesi’nde bulunan 48 vatandaşa tapularını teslim etti.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Yücel Park'ta yüzde 5 peşinatla!

Yücel Park'ta yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunuyor. 0,98 faiz oranı için son fırsatlar sunulan projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim!

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Yüzde 5 peşinatla 0,98 faizle ödemelerin yapıldığı projede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. 

Yücel Çelikbilek Beykoz 2B imar durumu Haberi

Yücel Çelikbilek Beykoz 2B imar durumu

Beykoz’un geleceğini şekillendiren ve 25 yıllık gelişimi göz önüne alınarak hazırlanan imar planları belediye meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Başkan Çelikbilek: “Bu planlarla Beykoz halkı kendi ilçesinin patronu oldu. Plan çalışmalarında Beykozluların menfaatini en üst seviyede gözettik” dedi. 


1/5000 Ölçekli Beykoz İlçesi Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 Ölçekli Beykoz Boğaziçi Alanı Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Nazım İmar Planları II. Etap planları Beykoz Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi.


İlk 'milli' plan çalışması


Beykoz Belediye Meclisi Ekim Ayı olağan toplantısında görüşülen planlarlar ve hazırlık süreci hakkında meclise bilgi veren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Belediye tarihinde ilk defa “milli” bir plan çalışması yapıldı. Bu planlar belediye bünyemizde kurduğumuz planlama ofisi tarafından 3 yıl süren,...