25 / 04 / 2024

Yüksek Öğrenim Kredi

Yüksek Öğrenim Kredi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen yurt inşaatları tüm hızıyla devam ediyor. İşte proje çalışmaları ve yapım çalışmaları devam eden yurtlar...

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek pay yine konut kredilerinin!

Fed'in New York şubesi tarafından hazırlanan geçen yılın dördüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Borcu ve Kredi Raporu'na göre Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri oluştururken, söz konusu borç kalemi 12,25 trilyon dolar şeklinde hesaplandı

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Yüksek faizler lüks gayrimenkul satışlarını da tepetaklak etti!

Yüksek kredi faizleri emlak piyasasının en üst dilimini bile etkiledi. Emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre, lüks konut satışları ikinci çeyrekte geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 13 düştü.

Kredi kartı olanlara kötü haber! Eğer yüksek limitli kartınız varsa hemen bakın! Yeni döneme geçiliyor...

Orta Vadeli Program'ın açıklanmasının ardından harekete geçen bankalar, yüksek limitli kredi kartlarında limit düşürmeye gittti.

Akbank'tan yeni bir fırsat: Yüksek limitli ihtiyaç kredisi

Nakdi ihtiyaçları karşılamak üzere Akbank’tan yüksek limitli kredi kampanyaları gelmeye devam ediyor. Bu kez de Akbank, 100 bin TL ve üzeri ihtiyaç kredisi sundu. Yüksek limitli krediye müşterilerin başvurmaları bekleniyor.  Bu kampanya belirli şartları ve aşamaları kapsamaktadır. 

Kredi kart sahiplerine müjdeli haber! Yüksek mahkeme öyle bir karar verdi ki, herkes yararlanacak!

Yıllardır yılan hikayesine dönen kredi kart aidatlarının iadesi konusunda bu defa çok önemli bir gelişme yaşandı. Davaya bakan yüksek mahkeme kart sahipleri lehine karar verdi. Kart aidatınızı almak için ne yapacaksınız? Hemen bakın!

Yüksek güvenlik özellik Skoda Kodiaq uygun imkanlarla alıcılarını bekliyor! %1,99’a varan kredi imkanını kaçırmayın

Skoda Kodiaq'ın en büyük özelliği, geniş iç mekanı ve yüksek pratiklik seviyesidir. Kodiaq, büyük bir SUV olmasına rağmen, 7 kişilik oturma kapasitesi ile oldukça geniş bir iç hacme sahiptir. Bu sayede yolcular ve yükleri için bolca alan sunar. 13 Nisan 2023 fiyat listesi

Öğrencilere müjde geldi! KYK borcu artık faizsiz ödenecek! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Öğrencilere müjde geldi! Resmi Gazete'de yayımlandı! Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurt Hizmetleri Kanunu'nda yapılan değişiklik ile birlikte öğrenim kredisi alanlar borçlarını, aldıkları miktar kadar ödeyecek. İşte detaylar...

Emekli promosyon yarışı kızıştı! En yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu? İNG, Yapı Kredi, Garanti, Ziraat, Akbank...

Temmuz ayında yapılan ara zammın ardından emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Bu kapsamda bankalar art arda promosyon güncellemesi yaparken kamu bankalarının da yarışa katılmasıyla promosyonların ücretleri arttı. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu?

Ziraat, Vakıf, Halkbank, İş Bankası, Yapı Kredi derken en yüksek emekli promosyonu veren banka belli oldu!

Emekli promosyon kampanyaları devam ederken kritik bir hafta geldi. Emekli promosyon ücretleri birçok bankada 10.000 TL'ye yaklaşıyor ancak henüz harekete geçmemiş vatandaşlar son tarih arıyor. İşte Eylül 2022 en yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi...

Emekliye yüksek promosyon müjdesi! Bankalar peş peşe duyurdu! Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, TEB, Yapı Kredi...

Emekli promosyonuna ilişkin bankalardan peş peşe zam açıklaması yapıldı. Bankaların emekli promosyon fiyatları belli oldu. Peki en yüksek promosyon ne kadar kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? İşte banka banka emekli promosyon ücretleri.

Türkiye'nin kredi risk primi 900'ü aştı! 2008'den sonra en yüksek seviyeye ulaştı! Türkiye ekonomisini neler bekliyor? 

Türkiye'nin beş yıllık kredi temerrüt takası primleri (CDS) 900'ü aştı. CDS primi neden artar? Kredi risk priminin artması nelere sebep olur? Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp, tüm ayrıntılarıyla CDS primindeki artışı, nedenleri ve sonuçlarını açıkladı...

Yüksek Öğrenim Kredi Haberi

Yüksek Öğrenim Kredi

Öğrenci yurtları, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünce hazırlanan ihtiyaç programları doğrultusunda kullanıcı sayısı ve kullanıcı kitlesi (kız / erkek) dikkate alınarak projelendiriliyor.


Yurt kampüsleri içerdiği sosyal donatılarla beraber kendi kendisine yetebilen tesisler olacak, her tesiste yurt blokları, sosyal tesis, giriş kontrol ünitesi ve gerekli görülen teknik mahaller (trafo, jeneratör, su deposu vb.) bulunuyor.


Yatak blokları, sosyal tesis ve kampüs alanlarında engelli öğrencilerin de bulunacağı düşünülerek TS 9111’e uygun düzenlemeler yapılıyor.


Yurt bloklarında; odalar, engelli öğrenci odası ve 3 kişilik yatak odalarından oluşuyor. Yatak odalarında banyo-lavabo-wc bulunuyor. Her odada mini buzdolabı yer alırken, yatak katlarında planlanan kat ofislerinde öğrenci kullanımı için çamaşır ve kurutma makinesi ihtiyaca göre kaç adet olduğu belirlenip konumlandırılıyor.


Yurt blokları içerisindeki banyo, duş ve lavabolardan gelen atık...