29 / 03 / 2024

Yunusemre Belediyesinin 2015 bütçesi kaç tl

Yunusemre Belediyesinin 2015 bütçesi kaç tl

Yunusemre Belediyesi 2015 yılı bütçesi 114 milyon TL olarak belirlendi. Yunusemre Belediyesi Ekim Ayı OIağan Meclis Toplantısı ’nın ikinci oturumunda görüşülen 2015 yılı mali bütçesi, 114 milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Manisa Yunusemre Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda 2015 yılı faaliyet raporu görüşüldü.

Yenimahalle Yunusemre imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yenimahalle Yunusemre Mahallesi 8010/9 ve 8008/19 ada/parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği 2 Eylül 2015 tarihinde askıdan inecek...

Yunusemre Belediyesi TOKİ başvuruları!

Yunusemre Belediyesi TOKİ başvuruları 1 Haziran itibariyle başladı. Yunusemre Belediyesi TOKİ Akgedik Evleri ‘ne yapılacak olan başvurular 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edilecek.

TOKİ Yunusemre Belediyesi Manisa başvuru bedeli!

Yunusemre Konut Projesi TOKİ ve Manisa Yunusemre Belediyesinin işbirliği ile hayata geçiriliyor. TOKİ Yunusemre Belediyesi Manisa başvuru bedeli bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Manisa Yunusemre konut projesi!

TOKİ Manisa Yunusemre Konut Projesi son başvuru tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlendi. TOKİ Manisa Yunusemre Konut Projesi Evleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarladı.

TOKİ Manisa Yunusemre Konutları son başvuru tarihi 2015!

TOKİ Manisa Yunusemre Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler talep toplama yöntemiyle satılıyor. İşte TOKİ Manisa Yunusemre Konutları son başvuru tarihi 2015...

Manisa Yunusemre TOKİ son başvuru tarihi 2015!

TOKİ ile Yunusemre Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen Manisa Yunusemre Konutları'nda başvuru süreci başladı. Peki ne zaman sona erecek? İşte Manisa Yunusemre TOKİ son başvuru tarihi 2015...

Manisa Yunusemre Konutları TOKİ başvuruları 2015!

Manisa Yunusemre Konutları TOKİ projesinde 2 oda 1 salon daireler için 1.000 TL, 3 oda 1 salon daireler için ise 2 bin TL başvuru bedeli alınıyor. İşte Manisa Yunusemre Konutları TOKİ başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Manisa-Yunusemre Toplu Konut Projesi!

TOKİ Manisa-Yunusemre Toplu Konut Projesi başvuruları bugün itibariyle başladı ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar kabul edilecek. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler satışa sunuluyor.

Manisa Yunusemre'de emlak vergisi haftasonu da ödenebilecek!

Yunusemre Belediyesi’nde emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitinin son ödeme tarihinin 1 Haziran 2015 olmasından dolayı yaşanan yoğunluk sebebiyle hafta sonu da veznelerin açık olacağı bildirildi.

Erzincan'a 35 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Erzincan Belediyesinin 2015 yılı içerisinde yürüteceği çalışmaların ve projelerin toplu başlangıç töreni ve yatırım sezonunun açılışı düzenlenen tören ile gerçekleşti. 2015 yılında yapılacak olan çalışmaların ve projelerin startı verildi.

Başbakan Davutoğlu: TOKİ projesi Manisa için çok önemli!

Başbakan Davutoğlu, Akgedik’e yapılacak olan toplu konut projesiyle ilgili, Yunusemre Belediyesi’ni övdü. Başbakan Davutoğlu, Yunusemre Belediyesinin TOKİ projesini hayata geçireceğini belirterek, ”AK Partili belediye farkı.” dedi.

Avanos’un TOKİ girişimi 2015 yılında da sürecek!

2014 Yılında yapılan yerel seçimlerle göreve gelen CHP’li belediye başkanı İsmet İnce yönetimindeki Avanos belediyesinin TOKİ konutlarının ilçeye kazandırılması yönündeki çalışmaları 2015 yılında da sürecek.

Yunusemre Belediyesinin 2015 bütçesi kaç tl Haberi

Yunusemre Belediyesinin 2015 bütçesi kaç tl


Yunusemre Belediyesi Ekim Ayı OIağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunda görüşülen 2015 yılı mali bütçesi, 114 milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Yunusemre Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleşti. Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan 2. oturumda 2015 yılı performans programı ve mali bütçesi görüşüldü. 2015 yılı performans planının bulunduğu madde gündeme gelmesiyle gruplar görüşlerini dile getirdi. Ak Parti grubu adına söz alan Can Mercül, 2015 yılı performans planının son derece detaylı bir şekilde hazırlandığına dikkat çekti. Mercül, söz konusu planın ilçenin geleceğine ışık tutacağını ifade etti. MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, planın bazen ani gelişmeler sonucu değişeceğini ve ya geride kalabileceğini ifade ederek, “Bu plan doğru yapılmış bir plandır. Her şeyi karşılayabilecek dersek yanlış...