25 / 04 / 2024

yurt inşaatı eskişehir

yurt inşaatı eskişehir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen yurt inşaatları tüm hızıyla devam ediyor. İşte proje çalışmaları ve yapım çalışmaları devam eden yurtlar...

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)’nın yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale süreci başlattığını duyurdu. 

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İlim Yayma Vakfı'ndan yurt inşaatı açıklaması: Süleymaniye'nin ruhunu koruyacağız!

İlim Yayma Vakfı Süleymaniye’deki yurt inşaatı hakkındaki iddialara ilişkin bildiri yayınladı.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Eskişehir'de 22.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor.

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Eskişehir'de 22.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Eskişehir'de sıva yaparken yere düşen inşaat işçisi yaralandı!

Eskişehir, Akarbaşı Mahallesi Depboy Sokağı'ndaki çalıştığı inşaatta sıva yapan Feti A. dengesi kaybederek düştü…

yurt inşaatı eskişehir Haberi

yurt inşaatı eskişehir

Öğrenci yurtları, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünce hazırlanan ihtiyaç programları doğrultusunda kullanıcı sayısı ve kullanıcı kitlesi (kız / erkek) dikkate alınarak projelendiriliyor.


Yurt kampüsleri içerdiği sosyal donatılarla beraber kendi kendisine yetebilen tesisler olacak, her tesiste yurt blokları, sosyal tesis, giriş kontrol ünitesi ve gerekli görülen teknik mahaller (trafo, jeneratör, su deposu vb.) bulunuyor.


Yatak blokları, sosyal tesis ve kampüs alanlarında engelli öğrencilerin de bulunacağı düşünülerek TS 9111’e uygun düzenlemeler yapılıyor.


Yurt bloklarında; odalar, engelli öğrenci odası ve 3 kişilik yatak odalarından oluşuyor. Yatak odalarında banyo-lavabo-wc bulunuyor. Her odada mini buzdolabı yer alırken, yatak katlarında planlanan kat ofislerinde öğrenci kullanımı için çamaşır ve kurutma makinesi ihtiyaca göre kaç adet olduğu belirlenip konumlandırılıyor.


Yurt blokları içerisindeki banyo, duş ve lavabolardan gelen atık...