29 / 03 / 2024

Zafer Mergen biyografi

Zafer Mergen biyografi

Manisa Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen kimdir? Zafer Mergen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Mergen ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Mergen..

Zafer Mergen kimdir?

Manisa Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen kimdir? Zafer Mergen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Mergen ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Mergen..

Redhack, Torunlar GYO'ya ait Zafer Plaza'nın sitesini hackledi!

Redhack, İstanbul Mecidiyeköy'deki Torun Center'da 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciası üzerine Torunlar GYO'nun Bursa'daki alışveriş ve yaşam merkezi Zafer Plaza'nın internet sitesini hackledi. İşte hacklenen o sayfa...

Mergen Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mergen Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Ferhat Gürüz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Bursa Zafer Mahallesi'ndeki ilkokul ve ortaokullar yenilenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime büyük destek verdiğini belirterek, “Zafer Mahallesi’ndeki Zafer İlkokulu ve Ortaokulu yenilenerek, modern bir eğitim kompleksi haline gelecek” dedi.

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Aksaray Merkez Zafer Mahallesi TOKİ 7. etap başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 656 konutluk Aksaray Merkez Zafer Mah. Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor...

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 520 konutluk Aksaray Merkez Zafer Mah. Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 4 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre satışa sunuluyor...

Mergen Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Ankun, Mehmet Korhan Çakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu.

Zafer Alazem Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Alazem Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz 2014 tarihinde kuruldu.

Recep Tayip Erdoğan: Sadece havalimanı değil bir zafer anıtı inşa ediyoruz!

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanına ilişkin açıklamasında, "Biz sadece bir havalimanı değil bir zafer anıtı, milletin öz güvenini inşa ediyoruz" dedi.

Zafer Karamehmetoğlu kimdir?

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu kimdir? Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karamehmetoğlu, ne zamandan beri kaymakam olarak görev alıyor? İşte Zafer Karamehmetoğlu..

Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mergen Danışmanlık Anonim Şirketi, Nilgün Erman, Kıvanç Erman tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mayıs 'ta Sarıyer, Ferah Evler Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.

Manisa Köprübaşı Sanayi Sitesi'ne yeni dükkanlar yapılıyor!

Manisa Köprübaşı Belediyesi hız kaybetmeden çalışmalarını sürdürüyor. Köprübaşı sanayi sitesinde bulunan dükkanların yanına yenilerinin yapılması için çalışma başlatıldı. Belediye Başkanı Zafer Mergen çalışmaları yakından izledi...

Zafer Mergen biyografi Haberi

Zafer Mergen biyografi

Zafer Mergen kimdir?

Zafer Mergen, 15.12.1972 yılında Köprübaşı'nda doğdu. İlkokulu Köprübaşı Atatürk İlkokulu'nda, liseyi Köprübaşı Lisesi'nde tamamladıktan sonra, 1989 yılında ticaret ve siyaset hayatına atıldı. 1991 yılında Anavatan Partisi Köprübaşı İlçe Teşkilatı'nın yönetim kurulunda görev aldı. 


1996 yılında Akaryakıt, oto alım satım, madencilik, nakliye, inşaat, temizlik, yemek sanayi, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren, bünyesinde 80 kişinin istihdam edildiği Tutkunlar Ltd. Şirketini kurdu. 


2004 yılında kurulan 102 nolu Kamyoncular Kooperatifi ve Tüketici Sorunları Hakem Hayeti'nde üyeliği bulunmaktadır. 2008 yılında faaliyete geçen Köprübaşı Kalkında Derneği'nin kurucu üyesidir.


29 Mart 2009 Mahalli İdareler seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden belediye başkan adayı olarak seçime girmiş ve belediye başkanı seçilen Zafer MENGEN evli ve 2 çocuk...