23 / 04 / 2024

Zeki Kayda biyografi

Zeki Kayda biyografi

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda kimdir? Zeki Kayda, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeki Kayda ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zeki Kayda..

Manisa Salihli'ye toplu konut müjdesi!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli'nin eski Cephanelik mevkiinde yaklaşık 180 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek sosyal konutlarla ilgili planın onaylandığını açıkladı.

Manisa Salihli Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Manisa Salihli Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar planı başta olmak üzere bir çok madde karara bağlandı.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Batman Zeki Otel Ekim'de açılacak!

Batman’da inşa edilen 3 yıldızlı Zeki Otel'in inşaatı tamamlandı. 9 katlı otelin gelecek ay hizmete açılması planlanıyor.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Zeki Celep: 2023 hedeflerine artık daha yakınız!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, "Son 16 yılda yakaladığımız büyüme trendini dünya şaşkınlıkla izliyor" dedi...

Zeki Celep: Kentsel dönüşüm ivme kazanacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanmasını değerlendirdi. Celep “Murat Kurum’un, kentsel dönüşüme icraatlarıyla ivme kazandıracağına inanıyoruz” diye konuştu.

Salih Zeki Murzioğlu: Samsun'da yeni OSB kuracağız!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’da yeni bir organize sanayi bölgesinin kurulmasına öncelik vereceklerini söyledi. Murzioğlu, "Katma değeri yüksek ürün üretip ihracatı artıracağız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Az katlı yapılardan yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz betondan değil, yeşilden yanayız. Yüksek katlı yapılardan, gökdelenlerden değil, az katlı yapılardan yanayız” dedi.

Mehmet Zeki Adlı kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü görevine vekâleten atanan Mehmet Zeki Adlı kimdir?

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

Zeki Kayda biyografi Haberi

Zeki Kayda biyografi

Zeki Kayda kimdir?

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"1958 yılında Salihli´de doğdum.İlk,orta ve liseyi Salihli´de , Üniversiteyi ise Ankara Eğitim Teknik Fakültesi´nde okudum ve 1981 yılında mezun oldum.Sırasıyla Tarsus Endüstri Meslek Lisesi,Gaziantep Mehmet Akif Ersoy Endüstri Meslek Lisesi ve Balıkesir Endüstri Meslek Lisesi´nde öğretmenlik ve bölüm şefliği yaptıktan sonra 20 yıl Salihli Endüstri Meslek Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürü olarak görev yaptım. 


1997-2008 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünde İletişim,İnsan İlişkileri,Toplam Kalite Yönetimi ve Mevzuat konularında hizmet içi eğitim seminerlerinde Öğretim Üyesi olarak görev yaptım.


Turgutlu ve Alaşehir Endüstri Meslek Liseleri´nde 2 yıl Okul Müdürlüğü görevi yaptıktan sonra, son olarak 3 yıl Özel Salihli Koleji Genel Müdürlüğü görevinde bulundum. 


Evli ve 2 çocuk...