25 / 04 / 2024

Zeki Kayda özgeçmiş

Zeki Kayda özgeçmiş

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda kimdir? Zeki Kayda, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeki Kayda ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zeki Kayda..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Yüzde 200 zam! Market enflasyonu rekora koşuyor!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) eylül ayı enflasyon verilerini açıklamış ve artan rakamlar dikkatlerden kaçmamıştı. Eylül'de enflasyon yüzde 107.42 olurken bu oran en son Aralık 1997'de 102.83 olarak kayda geçmişti. Ayrıca bazı ürünler geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 200 zam yapılmış durumda...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Manisa Salihli'ye toplu konut müjdesi!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli'nin eski Cephanelik mevkiinde yaklaşık 180 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek sosyal konutlarla ilgili planın onaylandığını açıkladı.

Manisa Salihli Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Manisa Salihli Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar planı başta olmak üzere bir çok madde karara bağlandı.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Yüksek katlı binalar gelişmişliğin göstergesi değildir!

Dost Meclisi Toplantısı’nda açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Konutların kat yüksekliğinin şehrin gelişmişliğiyle ilgili olmadığını söyledi.

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Yapılan ziyarette, Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Zeki Kayda Salihli'deki kent projelerini inceledi!

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, kentte yapımı süren projeleri yerinde inceledi.

Manisa Salihli 'ye 3 yılda 200 milyon TL'lik yatırım!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, hayata geçirilen yatırımlardan bahsetti. Kayda, 3 yılda 200 milyonluk yatırım yapıldığını belirtti.

Salihli'de kadastro yapılacak mahallelerde bilirkişi belirlenecek!

Manisa Salihli Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirildi.

Zeki Kayda özgeçmiş Haberi

Zeki Kayda özgeçmiş

Zeki Kayda kimdir?

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"1958 yılında Salihli´de doğdum.İlk,orta ve liseyi Salihli´de , Üniversiteyi ise Ankara Eğitim Teknik Fakültesi´nde okudum ve 1981 yılında mezun oldum.Sırasıyla Tarsus Endüstri Meslek Lisesi,Gaziantep Mehmet Akif Ersoy Endüstri Meslek Lisesi ve Balıkesir Endüstri Meslek Lisesi´nde öğretmenlik ve bölüm şefliği yaptıktan sonra 20 yıl Salihli Endüstri Meslek Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürü olarak görev yaptım. 


1997-2008 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünde İletişim,İnsan İlişkileri,Toplam Kalite Yönetimi ve Mevzuat konularında hizmet içi eğitim seminerlerinde Öğretim Üyesi olarak görev yaptım.


Turgutlu ve Alaşehir Endüstri Meslek Liseleri´nde 2 yıl Okul Müdürlüğü görevi yaptıktan sonra, son olarak 3 yıl Özel Salihli Koleji Genel Müdürlüğü görevinde bulundum. 


Evli ve 2 çocuk...