29 / 03 / 2024

Zeki Kayda salihli

Zeki Kayda salihli

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda kimdir? Zeki Kayda, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeki Kayda ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zeki Kayda..

Manisa Salihli'ye toplu konut müjdesi!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli'nin eski Cephanelik mevkiinde yaklaşık 180 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek sosyal konutlarla ilgili planın onaylandığını açıkladı.

Manisa Salihli Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Manisa Salihli Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar planı başta olmak üzere bir çok madde karara bağlandı.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Yapılan ziyarette, Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Zeki Kayda Salihli'deki kent projelerini inceledi!

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, kentte yapımı süren projeleri yerinde inceledi.

Manisa Salihli 'ye 3 yılda 200 milyon TL'lik yatırım!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, hayata geçirilen yatırımlardan bahsetti. Kayda, 3 yılda 200 milyonluk yatırım yapıldığını belirtti.

Salihli'de kadastro yapılacak mahallelerde bilirkişi belirlenecek!

Manisa Salihli Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirildi.

Salihli OSB'ye 15 firmadan 400 milyon TL'lik yatırım!

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 15 firmanın Organize Sanayi Bölgesi'nde 2. etapta bin 355 dönüm sanayi parseli için resmi başvuru yaptığını söyledi. OSB'de yapılacak ekonomik yatırımın maliyeti ise 400 milyon lira olacak.

Manisa Salihli'de projeler tek tek bitiyor!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 30 Mart yerel seçimleri öncesi Salihli halkına verdikleri sözleri tutuyor. Kayda, Uluslararası Trap ve Skeci Alış Poligonu ile Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nda inşaat çalışmalarının bittiğini açıkladı.

Manisa Salihli'de modern pazaryeri çalışmaları başladı!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi ve ihalesi yapılan Modern Pazaryeri için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi. İnşaat çalışmaları 19 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak.

Turgutlu Ve Salihli'ye yeni projeler geliyor!

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ağırladı.

Manisa Salihli Belediye Meclisi Kasım toplantısında imar görüşüldü!

Salihli Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, belediye meclisi 12 Gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Manisa Çamurhamamı'na yeni muhtarlık ve sağlık evi!

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı Mahallesi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın başlattığı çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binası ile sağlık evine kavuştu.

Zeki Kayda salihli Haberi

Zeki Kayda salihli

Zeki Kayda kimdir?

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"1958 yılında Salihli´de doğdum.İlk,orta ve liseyi Salihli´de , Üniversiteyi ise Ankara Eğitim Teknik Fakültesi´nde okudum ve 1981 yılında mezun oldum.Sırasıyla Tarsus Endüstri Meslek Lisesi,Gaziantep Mehmet Akif Ersoy Endüstri Meslek Lisesi ve Balıkesir Endüstri Meslek Lisesi´nde öğretmenlik ve bölüm şefliği yaptıktan sonra 20 yıl Salihli Endüstri Meslek Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürü olarak görev yaptım. 


1997-2008 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünde İletişim,İnsan İlişkileri,Toplam Kalite Yönetimi ve Mevzuat konularında hizmet içi eğitim seminerlerinde Öğretim Üyesi olarak görev yaptım.


Turgutlu ve Alaşehir Endüstri Meslek Liseleri´nde 2 yıl Okul Müdürlüğü görevi yaptıktan sonra, son olarak 3 yıl Özel Salihli Koleji Genel Müdürlüğü görevinde bulundum. 


Evli ve 2 çocuk...