24 / 04 / 2024

zeynep kamil hastanesi kaç yıllık

zeynep kamil hastanesi kaç yıllık

25 Temuz 1933 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan haberde, Üsküdar Zeynep Kamil Hastanesi 25 Temmuz 1933 yılında açılmış. Hastanenin 1933 yılında iki tane uzman doktoru varmış.

Rize Şehir Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Rize Şehir Hastanesi'nin akıbetini meclis gündemine taşıdı. 

Siirt Devlet Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Siirt Devlet Hastanesi projesine ilişkin soru önergesi verdi. 

Galata Kulesi ve Selimiye Kışlası Vakıflar'a devredildi!

Galata Kulesi’nin Vakıflar’a devriyle ilgili mahkemenin karar verdiğini söyleyen Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, “Vahdettin Köşkü, Adile Sultan Sarayı, Zeynep Kamil Hastanesi, Paşakapısı Cezaevi, Selimiye Kışlası, Beylerbeyi Polis Evi, Abraham Paşa Konağı, Ihlamur Kasrı da artık Vakıflar’ın'' dedi.

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi açıldı!

İstanbul'un tarihi hastane binası olan Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin restorasyonu tamamlandı. Hastane, İstanbul Valisinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Edremit Devlet Hastanesi'nin yeri belli oldu!

Edremit Belediye Meclisi’nde 2016 yılın son toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda yeni Devlet Hastanesi yeri ve ilçeye doğalgaz getirilmesi gibi önemli konular görüşüldü.

ARC 1453 İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

ARC 1453 İnşaat Limited Şirketi, Ali Rıza Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Üsküdar, Zeynep Kamil Mahallesi'nde kuruldu.

Edremit'e bölge hastanesi geliyor!

Edremit Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda bölge hastanesi yapılmak üzere gerekli plan çalışmaları için İmar Komisyonu'na havalesine karar verildi.

Üsküdar Zeynep Kamil Hastane binası onarım ihalesi yapılacak!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi (2.Faz) onarım inşaatını ihaleye çıkarıyor..

Üsküdar Zeynep Kamil Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar İlçesi, Zeynep Kamil Mahallesi, 204 ada, 4 ve 73 parseller ile 60 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatını askıya çıkardı...

Egemen Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Egemen Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cafer Altın Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Fatih, Balabanağa Mahallesi, Zeynep Kamil Sokak'ta açıldı.

Üsküdar Zeynep Kamil imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Üsküdar İlçesi, Zeynep Kamil Mahallesi, 458 ada, 26, 29 ve 30 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Üsküdar Zeynep Kamil imar planı 20 Temmuz'da askıdan inecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Üsküdar İlçesi, Zeynep Kamil Mahallesi, 458 ada, 26, 29 ve 30 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 20 Temmuz'da askıdan inecek...

Üsküdar Zeynep Kamil Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar ilçesine bağlı Zeynep Kamil Mahallesi'nde 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı. İmar planı 20 Temmuz'da askıdan inecek.

zeynep kamil hastanesi kaç yıllık Haberi

zeynep kamil hastanesi kaç yıllık

Yeni bir şehir hastanesi


Üsküdar'daki Zeynep Kamil Hastenesi dün açıldı ve hasta kabul etmeğe başladı.


Üsküdar'daki Zeynep Kamil Hastanesi'nin resmi küşadı dün yapılmıştır. Merasimde Vali ve Belediye Reisi Muhittin Bey'le belediye ve vilayet erkanı, Daimi Encümen azalarından bir kısmı hazır bulunmuşlarıdr. Hastane şimdilik kırk yataklıdır. Bilahare ihtiyaca göre tevsi edilecektir. Sıhhiye Vekaleti tarafından başhekimliğe Doktor Yakup Bey tayin edilmiştir. Hastanenin bir operatörü ile bir de dahiliye mütehassısı vardır. Dün hastaneye üç, dört hasta müracaat etmiş, bunlar resmi küşadı müteakıp muameleleri yapılarak yatırılmışlardır. Müessese; sıhhi ve asri bütün tesisatı maliktir.


Cumhuriyet Gazetesi  25 Temmuz 1933


Abdullah Kutalmış...