19 / 03 / 2024

zonguldak valisi Ali Kaban

zonguldak valisi Ali Kaban

Zonguldak Valisi Ali Kaban, toplantıda, Filyos Vadi Projesi'ne de değinerek, projenin hayata geçirilmesiyle bölgede gecekondulaşmanın önüne geçilecek yeni bir kentleşme çalışması başlatıldığını belirtti.

Zonguldak'taki OTOZON projesi tanıtıldı!

Zonguldak Valisi Ali Kaban ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak’ın önemli simgelerinden biri olması beklenen OTOZON projesini tanıttı.

Zonguldak'ın sağlam bir üniversitesi var!

Zonguldak'ta dezavantajın avantaja dönüştürülmesi gerektiğini belirten Vali Ali Kaban: "Zonguldak ilk kez görev vesilesi ile geldiğimiz bir şehir oldu. Zonguldaklımızın mutlaka birçok şehir gibi değişik problemleri olacağını biliyorduk'' dedi.

Ali Kaban kimdir?

Zonguldak Valisi Ali Kaban kimdir? Zonguldak Valisi Ali Kaban, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Kaban, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ali Kaban...

Diyarbakır'da bu ay sonuna kadar 242 deprem konutu tamamlanacak!

Diyarbakır'da depremzedeler için yapılan deprem konutlarının çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, bu ay sonuna kadar 242 deprem konutunun teslim edileceğini belirtti. 

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Vali Yerlikaya'dan yeni kar uyarısı! Saat verdi: Dışarı çıkmayın!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan İstanbullulara dikkat çeken bir uyarı geldi. Ali Yerlikaya, kuvvetli kar sağanaklarının beklendiğine dikkat çekti ve "Dışardaysak evlerimize dönelim" diye konuştu. Peki İstanbul'da kar sağanakları ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

AVM'ler kapanıyor! Son dakika haberi geldi!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı sebebiyle İstanbul'daki alışveriş merkezlerinin saat 19.30'da kapatılacağının bilgisini paylaştı.

Ali Yerlikaya'dan Düzce depremi açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, merkez üssü İstanbul olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı tamamlanmak üzere olan AKM'nin 29 Ekim tarihinde açılacağını açıkladı.

İstanbul'daki kamu binaları depreme dayanıklı hale getirildi! 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya son 15 yılda İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi ile İstanbul genelinde çok sayıda kamu binasının depreme karşı dayanıklı hale getirildiğini dile getirdi. 

İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı! 344.785 aileye yardım yapıldı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, tam kapanmadaki sosyal yardım programları ile 4-6 mayıs tarihleri arasında 344 bin 785 aileye, 379 milyon 263 bin 500 lira ödeme yapıldığını duyurdu.

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Filyos Limanı'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptığı açıklamada şehirde yapımı devam eden Filyos Limanı'ndaki çalışmaların bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Seyrantepe Hastanesi’nin inşaatında son durum!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı büyük ölçüde tamamlanan Seyrantepe Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

zonguldak valisi Ali Kaban Haberi

zonguldak valisi Ali Kaban

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilmesi planlanan Teknopark Projesi tanıtıldı.


Zonguldak Valisi Ali Kaban, Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda düzenlenen tanıtımda yaptığı konuşmada, teknopark projesinin son derece önemli olduğunu ifade etti.


Üniversitenin hassasiyetleri dengeli bir şekilde göz önünde bulundurarak, gerek merkez, gerekse ilçelerde toplumsal ve ekonomik gelişmeleri göz önünde tutarak yatırımları dengelediğini dile getiren Kaban, "Üniversitemizin her türlü anlamdaki çalışmalarından memnuniyet duyuyoruz." dedi.


Kaban, toplantıda, Filyos Vadi Projesi'ne de değinerek, projenin hayata geçirilmesiyle bölgede gecekondulaşmanın önüne geçilecek yeni bir kentleşme çalışması başlatıldığını belirtti.


Filyos Vadisi bölgesindeki 110 hektarlık alanın kuş cenneti olduğunu ve bu alanla ilgili BEÜ'den de çalışma beklediklerini ifade eden Kaban, "Özellikle bölgemizde artık gündeme gelen Filyos Vadisi Projesi ve sonrasında oluşacak olan yoğunluklar var. Orada...