26 / 04 / 2024

zonguldak valisi kim

zonguldak valisi kim

Filyos Proje'sinden sorumlu Başbakanlık Yatırım, Destek ve Tanıtım Ajansı'nın vadi üzerinde parselasyon çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu, ardından imara açılacağını vurgulayan Vali Ali Kaban, bölgede yatırım yapmak için başvuran Türkiye'nin pek çok

Ali Kaban kimdir?

Zonguldak Valisi Ali Kaban kimdir? Zonguldak Valisi Ali Kaban, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Kaban, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ali Kaban...

Filyos Limanı'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptığı açıklamada şehirde yapımı devam eden Filyos Limanı'ndaki çalışmaların bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Kemal Köksal Stadı'nda inşaat devam ediyor!

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kemal Köksal Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Zonguldak'ta gecekondulaşmanın önüne geçilecek!

Zonguldak Valisi Ali Kaban, toplantıda, Filyos Vadi Projesi'ne de değinerek, projenin hayata geçirilmesiyle bölgede gecekondulaşmanın önüne geçilecek yeni bir kentleşme çalışması başlatıldığını belirtti.

TOKİ Zonguldak emekli konutlarına 3 bin 168 başvuru geldi!

3 bin 168 üyenin taleplerini Zonguldak Valisi Ali Kaban'a teslim ettiklerini ifade eden Sarıoğlu, "Bu tarih itibariyle 3168 üyemizin taleplerini Valimizi Ali Kaban’a teslim ettik.

Zonguldak'taki OTOZON projesi tanıtıldı!

Zonguldak Valisi Ali Kaban ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak’ın önemli simgelerinden biri olması beklenen OTOZON projesini tanıttı.

Zonguldak Gümrük Müdürlüğü yıkıldı!

Zonguldak’ta uzun süre önce boşaltılan ve kullanılmayan eski Gümrük Müdürlüğü tamamen yıkıldı. Zonguldak Valisi Ali Kaban ile TSO Başkanı Metin Demir’in görüşmesinin ardından binanın yıkımına geçildi.

Zonguldak Filyos Havzası'na OSB geliyor!

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Filyos Havzası üzerinde yeni bir Organize Sanayi Bölgesi için çalışma başlattıkları müjdesini verdi.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Ali Kaban: Filyos Limanıyla bölge sevkiyat merkezi olacak!

Zonguldak Valisi Kaban: "Filyos Limanı, bitirildiğinde bir fonksiyon ifa edecek. Zira bugün için henüz daha projeleri çiziliyor ama Ankara üzerinden Ortadoğu'ya bağlanan, ulaşım sisteminin önemli bir parçası olacak"

Ali Kaban kimdir?

Zonguldak Valisi Ali Kaban kimdir? Zonguldak Valisi Ali Kaban, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Kaban, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ali Kaban...

Zonguldak'ta 10 yılda özel sektör yatırımları hızlandı!

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, "Şehirde son on yılda özel sektör yatırımları hız kazandı. Son yayınlanan sektörel ve bölgesel teşvik sisteminde 3. bölgede yer alan ilimizde yatırımların daha da hızlanacağını umuyoruz" dedi

Zonguldak'ta kömür ocakları nedeniyle 24 bin konut risk altında!

Zonguldak kömür ocakları nedeniyle mahallerin altında tüneller açıldı ve bu tüneller nedeniyle 24 bin konut tehlike altında...

TOKİ Zonguldak Ereğli'de başvurular başladı!

TOKİ Zonguldak Ereğli Toplu Konut Uygulamaları kapsamındaki 1 adet konut için başvurular 1 Nisan'da başladı...

zonguldak valisi kim Haberi

zonguldak valisi kim

Filyos Proje'sinden sorumlu Başbakanlık Yatırım, Destek ve Tanıtım Ajansı'nın vadi üzerinde parselasyon çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu, ardından imara açılacağını vurgulayan Vali Ali Kaban, bölgede yatırım yapmak için başvuran Türkiye'nin pek çok önemli sanayi kuruluşlarına yer tahsisinin başlayacağını bildirdi. 

Filyos Limanı ihalesine yapılan itirazla, projenin tamamının durdurulduğuna ilişkin kamuoyunda yanlış bir algı oluştuğunu hatırlatan Vali Kaban, şöyle konuştu:


"Alt yapı çalışmaları da hızla devam ediyor. İmar planlarını tamamlanmasının ardından hangi tür tesisin nerelere tahsis edileceği belirlenecek. Bölge tek bir sanayi türü ya da karma endüstri bölgesi de olabilir, enerji üssü de olabilir. Buna Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı karar verecek. Bildiğiniz gibi Valiliğimize gemi sökümden, termik santrallere kadar 24 büyük firmanın yatırım başvurusu var. Ayrıca Başbakanlığa da başvurular var. Tüm bunlar...